Loading...

Friday, December 14, 2012

HELP ! Tolong Cari Mamat Penipu 15K ni.




Entry ni aku panjangkan dari entry Kak Di.
Dari sorang reader Kak Di.


Ya allah,berat sungguh dugaan kau turunkan untuk kalini.Tak tahu iols nak mulakan cerita dari mana yang pasti ianya melibatkan maruah,kepercayaan serta hubungan antara satu sama lain.Iols menyesal rekemenkan kawan opis iols dengan kawan seuniversiti dulu untuk majlis kawen.Dan sekarang 
"si penipu"melarikan duit sebnayak 15k dan hilang entah kemana.Dia melarikan diri semasa majlis tersebut dijalankan.Mana nak letak maruah pengantin.Uols boley bayangkan majlis yang hanya ada kerusi dan meja sahaja sedangkan dalam pakej tersebut include semuanya.Sedih serta menyesal iols dengan kejadian tersebut.MARUAH iols diletakkan paling bawah memang rasa tercalar dengan dugaan tersebut.Sekarang pengantin perempuan dah buat repot polis.Sekarang weols masih mencari "si penipu".Iols perlukan kerjasama dari blogger semua untuk menyiarkan gambar  "si penipu" nie.Untuk pengetahuan uols,iols pergi ke KLANG untuk mencari dia tapi kerja kami sia2.Dia cam dengan kereta iols dan melarikan diri dengan menaiki motor jenis NOUVO BKQ 1511.Iols mengharapkan uols untuk menolong iols supaya boleh sebarkan gambar nie.Iols xnak orang lain menjadi mangsa seterusnya.Doakan iols dapat mencari "si penipu" nie dengan segera.Nie iols bagi maklumat serba sedikit.Hope uols boley tolong iols.Alamat terakhir di Klang.Fyi,dia merupakan orang sabah hope kalau uols nampak beliau bawak ke balai polis yang berhampiran serta uols boley kol iols Sue 012-2044552 dengan kadar segera.Terima Kasih.






                                                     Nama:Sharif Amang Sharif Miasin.

                                                     No ic:880111495877
                                    
                                                     Alamat terakhir:Lot 3331,Batu 6 3/4
                                                     Kariah Nelayan kampung Sementa
                                                     kapar.

                                                    Alamat sabah:Bandar Nam Tung,Jalan Leila,
                                                    Block f,lot 2,tingkat 3,
                                                    90000 sandakan sabah.




OMG sebaya aku kot. Dah pandai nak tipu2.
-___-


Pada yang ada blog boleh la panjang2 kan jugek ye.

Thanks.








With Love : Syazwana Jamal :)


5 comments

December 14, 2012 at 11:12 AM

nmpk sgt muka penipunya!!! kuajo la menipu org pastu rosakkan mjlis org..

December 14, 2012 at 11:43 AM

eee.tak baikny..kuajaqqqq..dpt si penipu ni, kejekan je..grrr

December 14, 2012 at 12:12 PM

adehhhh..memalukan betul bahh..adoiiiiiiiiiiiiii


nti dpanjangkan..share kt fb..

December 14, 2012 at 12:42 PM

mmg muke penipu ini budak!
ni kalo dpt pakat rejam rmai2..
huh!!!

December 14, 2012 at 10:41 PM

akak share je kak twitter ngan facebook and etc . Tak aman lah idop org ini

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal