Loading...

Thursday, June 28, 2012

Cuti-cuti Utara - Air Terjun Gua Kelam



                                       

Bercinta betul nak tulis entry ni. huhuhu.

Hari Isnin tuh kitorang plan nak pergi mandi-manda kat air terjun gua kelam.
memula aku ajak Akram pergi Langkawi sebab nak sopink cekelat.
aku kan hantu cekelat.
tapi Akram taknak.
dia cakap "pergi Langkawi semata-mata nak beli coklat? tak payah lah buat penat je"

tapi tetiba masa nak balik KL boleh cakap macam ni "best jugak kan kalau kite pergi Langkawi"
rasa macam nak bagi kaki je.
tapi kang dia tinggal aku tepi jalan pulak.
pasrah.

so masa hari Isnin tu dalam tengah hari jugak lah gerak pergi Gua Kelam.
aku first time pergi sana.
kitorang gerak dua kereta sebab bawak makanan banyak. wakakaka.

sampai2 je cari port dulu pastu ape lagi masing2 mengketedarah dulu lah.
lepas makan baru lah syiok nak mandi2.
lepas mandi kite makan lagi.
hehehe.

anak-anak buah aku semua hantu air. memang pantang pegi tempat macam ni. kemain asyik lagi.


walaupon aku tak suka mandi pagi tapi suke mandi air terjun. hahaha ! sejuk gila air dia. tapi lepas kau berendam dalam tu automatik air tu macam rasa normal je.


Aaisyah Humaira kat kiri tuh asyik nak berkepit je dengan Akram. *jeles*


sebabnya dia nak ...............














naik belakang Akram. cissss. jeles ni ! wkwkwkwkwk.


Faiq pulak lagi kelakar. dia dah tiga tahun tapi still pakai pampers lagi. tapi kalau mandi manda camni dia tak pakai la pampers. yang kelakar nya dia kan suka main air kan. tapi sampai satu masa tu tetiba dia beria nak naik darat. aku tak bagi lah. beria aku pegang dia. ingat dia nak pergi tempat jauh ke ape ke kan. takut lah jatuh.

sekali seboleh-boleh dia nak lepaskan tangan aku. last2 aku biar dia naik darat. rupanya dia nak kencing. dah la naik darat pastu berdiri tetiba tengok air mengalir je dari seluar. Faiq2. pandai betul dia tak kencing dalam air terjun eh. hihi


aku tak pandai berenang :(
bukan tak pandai langsung. boleh la sikit2. tapi aku tak boleh tahan napas lama2 dalam air sebab aku neves. aku ni ape je yang tak neves. drive neves. berenang neves. naik tempat tinggi neves. ape pon tak boleh lah. tapi Akram tatappp sayang. eh ?


lepas siap mandi2 tu kitorang salin2 baju sume then jalan-jalan naik kat atas gua kelam.
ada lagi satu jalan lain tapi dorang tutup sebab nak buat ape entah.
pastu kitorang ingatkan ade kereta api kecit yang akan bawak kitorang naik gua kelam tu.
rupanya nan hadoo. sebab rosak kot.
maka berjalan lah kami.


memulakan perjalanan. gelap gila !


sempat lagi nak posing. -__-


kalau bergambar tempat gelap mesti mata jadi macam mata hantu. huhukkkk.


disebabkan semua orang taknak amik gambar maka aku sorang je lah yang amik.
biarkan mereka. biarkan. biarkan.


ehem :P


aku amik gambar ni. pastu aku cakap dengan Akram "eh macam muke orang lah"
sekali kene marah dengan Akram. "Mulut tu jaga sikit eh kat tempat2 macam ni"
huk huk.


masa kitorang jalan ni takde orang pon kat dalam. kitorang2 je. masa memula nak jalan tu ade lah beberapa group yang baru nak balik. masa kitorang masuk dah agak petang so ramai yang dah balik kot.


ni gambar kat atas gua kelam. nampak tak ade gantung kayu2 macam kayu balak tu. aku pon tak pasti apesal dorang gantung2 kayu tuh.



walaupon gelap tapi dorang letak jugak lah lampu kaler2 sikit.
kang gelap sangat kang benda lain pulak jadi.
tettttttttt.


gambar yang gelap.
pengembara yang tidak bertauliah.


konon2 nak gambar lompat2. aku pon tak paham kenapa dalam gua pon nak melompat. hahaha !


rasanya kitorang tak abes kot jalan. dia macam ade lagi boleh pergi atas. tapi gelap sangat and macam bahaya kot.


 kesan air yang kene pada batu.


 ketapi yang tak jalan. sedih hoi. penat kaki berjalan naik gua kelam itu.


aku tak ingat bape minit kitorang masuk gua kelam tu.
tapi agak penat jugak.
masa jalan masuk rasa angin nyaman sejuk je.
tapi masa turun dah tak rasa angin sebab kita jalan satu arah dengan angin.
so rasa angin tu dah tak rasa. eh ape aku taip ni. paham ?
tak paham dah.




selamat tinggal gua kelam. entah bila boleh sampai sini lagi. huhukkk.


balik tuh tetiba aku rasa pening gila.
tapi tetiba lalu kat satu pasar malam ni ternampak pulak durian.
oh dem !
ingat nak singgah tapi macam malas.
tetiba sampai rumah terbayang-bayang je durian tu.
peh isi dia kuning woi memanggil-manggil.
tak boleh jadi.
sampai rumah aku dengan Akram cakap nak kuar balik pergi carik durian.
dah la kitorang ni dua2 hantu durian. hehehe.

kakak aku makan durian. tapi abang ipar aku tak makan.
mengade !
haha !

durian kampung. sekilo 11 hengget ke doblas hengget.
tak ingat pulak aku.
kitorang amik 2 biji. ingatkan dah pilih yang sedang2 je.
sekali timbang dekat 5 kilo.
hamik kau melayang dekat lima puloh hengget.
mengidam punye pasal biarkan saje.

ade lagi satu jenis tu durian siam.
murah sikit tapi Akram tengok pastu cakap durian ni dorang gugurkan sendiri pastu peram ke ape entah.
sebab kat tangkai dia ade macam kesan di potong bukan naturally gugur sendiri.
aku dengar je sambil angguk2 kepala. aku mane lah tau.
hahahaha !

tapi memang berbaloi-baloi beli durian lima puloh hengget tu sebab isi dia berlapis-lapis.
patot lah berat.
kakak aku makan sikit pastu yang lain aku dengan Akram habeskan.
oh heaven gila !!

lepas tuh kitorang makan char kuew tiow je kat rumah tapau sebab masing2 pon penat.
sedap gila char kuew tiow tuh.
eh aku ni semua pon sedap.
patot badan pon sedap je naik *sambil jeling kat orang kurus*

siap semua makan panadol soluble terus tido.

aku ingat Akram tido sekali.
rupanya malam tu die dengan abang ipar aku melantak burger tengah2 malam.
dasar.............................



okbai.


                                   
With Love : Syazwana Jamal :)


Wednesday, June 27, 2012

Smart phone penyebab pasangan kurang bercakap.



                                 





Hari tu lah.
ada satu malam tu aku pergi makan malam dengan Akram kat Restoran Tasik Idaman kat Bangi.
peh first time aku datang sana.
besau gila tempat tuh.
kalau nak tengok tb boleh duduk kat meja yang dekat dengan layar besar.
pastu kalau nak karaoke pulak boleh duduk kat meja yang dekat dengan tempat karaoke.
siap ada dj.
pastu kalau rasa2 nak poyo2 date feeling2 menghirup udara angin sepoi2 bahasa boleh duduk kat meja kat bahagian pondok atas tasik.
kira tempat makan terapung lah.



and Aku dengan Akram pon duduk lah kat pondok kat tasik tuh.
cewah.
masa tengah makan tu kat meja sebelah kitorang ada satu pasangan kapel ni.
tetiba Akram cakap dengan aku "Smart phone penyebab tak bercakap"


aku pelik lah. aku tanye kenapa?
aku ingat dia nak cakap aku sebab aku selalu jugak main phone time makan tapi takde lah sampai tak bercakap kan.
mau nye Akram luku kepala aku sebab main phone je. hahaha !


so dia pon tunjuk lah kat couple tuh.
yang lelaki tu tengah asyik layan phone dia.
sambil makan sambil layan handphone.
yang perempuan tu makan je tak main handphone pulak.


aku pon senyum2 je lah.


pastu sekarang kalau Akram main phone die je aku suka lah cakap balik "tengok. smart phone penyebab tak bercakap"

pastu kitorang  gelak-gelak.



tapi kalau die tak layan aku sebab nak main game kat handphone memang bersedia lah mendapat kaki aku tang2 tu jugak.
tak kire !


okbai.



                                                           
With Love : Syazwana Jamal :)


Typo



                             


Sejak2 Akram pakai smart phone ni aku rasa otak aku pon makin cergas.
mana taknye setiap kali whatsap setiap kali tu lah typo die bukan main banyak.
kemain lagi die dera otak aku untuk berfikir.
dah la die malas nak taip balik betulkan perkataan tu.
naseb baik aku memang dilahirkan pandai sejak kecit.
wakakakakaka. boleh bla.



eh biar lah nak puji diri sendiri pon kan.



okbai.
With Love : Syazwana Jamal :)


Monday, June 25, 2012

Bumblebee dah ade kwan baru. yeay !



                                   

Last friday aku balik kampung amik kete.
aku bawak Akram sekali sebab nak jalan jauh kan.
memang tak berani lah nak drive sorang2.
lagi pon Pn. Ibu memang pesan angkut Akram sekali.
mak aku mane percaya aku nak bawak kereta sendiri ni.



so Jumaat tu Akram balik kerja awal. aku pulak mentidak datang kan diri ke opis hewhewhew suka hati aku je.
kitorang amik bas pukul 730malam. actually terpaksa amik pukul 730malam sebab bas pergi kota tinggi tu bukan nya banyak sangat pon.
lepas tu tetiba ramai pulak budak sekolah menengah aku dulu yang aku jumpa.



paling tak boleh bla dan bangang yang amat terjadi kepada diri aku ni masa kat seremban.
aku naik bas dua tingkat.
aku dengan akram duduk seat bawah.
aku memang tak perasan la ade sorang budak sekolah aku dulu satu batch ni naik bas sekali dengan aku.
tapi dia duduk seat atas.
masa kat seremban aku saje turun bas sebab bas tu bukak aircond dah macam kat kutub utara.
aku pulak punye pandai tak bawak sweater. bagus sangat beku kat dalam tu.



masa aku turun bas dengan akram kitorang diri je lah tepi bas tu.
tetiba ade sorang minah ni dok lambai2 aku pastu gelak2 dari dalam bas.
aku ni pulak memang rabun tahap dewa ke lapan belas and berlagak tanak pakai spek konon2 tak hensem ah pakai spek hewhew.
aku tanya akram sape yang lambai2 tu.
akram cakap tak kenal.
memang akram tak kenal pon sebab kawan aku tuh masuk sekolah masa form 4 so memang tak jumpa lah akram.
aku pandang2 belakang takde pulak orang lambai2 balik.
dalam hati aku syak memang kawan aku ni just aku memang tak nampak sape.
last2 kawan aku give up. kahh kahh.



esoknya kawan aku tulis kat fesbuk memperkenal kan diri selaku pelambai tidak bertauliah dari dalam bas.
lerrrrrrrrrrrrrrrrr x-classmate rupenye.
kahh kahh.
aku cakap kenapa tak turun.
dia cakap malas sebab ingat bas dah nak jalan.
dia pon paham tahap rabun aku yang melampau tu tapi selalu bajet mata perfect tanak pakai spek.
so agak2 aku buat muke blurrr je dia pon pasrah dan paham. hahaha !




Hye. Saya Junior :D



balik KL aku drive Akram jadi penumpang.
memula aku memang bawak 80-90 je.
sampai highway kadang2 terkandas jugak sampai 120.
keh keh.
Akram cakap "amboi macam pro eh"
hehehe.



tapi lepas sampai RnR ayer keroh aku tukar dengan Akram.
lenguh giler kot.
and Akram drive sampai rumah pakcik dia kat Dengkil.
malam tu kitorang tumpang tido dengkil sebab aku memang tak berani la nak drive balik KL sorang2 kan.
dah la time tu dah pukul 12 kot.
naseb baik esok tu Ahad so boleh la berehat-rehat.
Akram kerja. padan muke. hehehe.



pagi ahad tu aku tumpang basuh kereta kat dengkil.
first time aku basuh kereta okey.
penatnya memang pasni taknak dah basuh kereta sendiri. hahaha !
dah la aku tak reti.
aku pergi basuh dulu satu kereta guna air sabun pastu dah siap baru bilas.
so ade sabun yang dah kering2 sikit kat kereta.
Akram balik kerja je ape lagi membebel lah dia.
bla bla bla bla *pengsan*



tapi disebab kan lepas balik kerja dia nak basuh sekali kereta dia maka kesempatan yang ada aku gunakan sepenuhnya untuk memaksa Akram memandikan Junior sekali lagi.
ehehehe.



petang tuh Akram teman aku bawak junior jalan2 tengok jalan nak pergi tempat kerja.
jalan2 biasakan diri dengan jalan.
before bawak kereta dia dah siap2 isikan air kereta. check ape yang patot sekali.
nak harap aku memang tak mungkin aku tahu. huk huk.
kalau aku retis mesti masuk mangga dengan tajuk besar "SYAZWANA beruntung punyai mechanic peribadi"
kahh kahh. *pitam*



lama jugak aku drive.
sepanjang jalan tu memang mulut Akram pon tak berenti bercakap.
ade je benda yang dia pesan kat aku.
membebel nya lagi.



so bila aku drive sorang2 pagi tadi sunyi je bila Akram takde.
tade sape nak membebel sebelah aku.
hehe.



balik tu Akram ajak nak pam tayar. ajar isi minyak.
dan disebabkan aku tak gaji lagi plus bulan ni banyak gila guna duit yang berulang alik balik johor bape kali tu, maka aku telah merembat touch n go Akram dan memaksa Akram isikan minyak Junior full tank juga mengepow Akram duit belanje lima puloh hengget. hewhewhew.
eh tak lah. aku tak pow pon.
Akram yang tetiba berenti kat shell pastu pergi kaunter and isi minyak pastu before balik tetiba bukak wallet and bagi duit dengan pesanan "nah duit belanje seminggu"
thanks honey !!!



Thanks jugak untuk ini !! :)
kau percaya Akram pakai casing light pink sebelah kanan tu.bajet sweet je kan. hoho.


                                                           
okbai.


                   
With Love : Syazwana Jamal :)


Monday, June 18, 2012

Help !!!



                         
Okey aku memang tengah tension gila sekarang.
aku tak boleh nak access akaun Hotmail aku sebab dia cakap kene block.
siapalisssssssssss.






Why are you seeing this?

Someone may have used your account to send out a lot of junk messages (or something else that violates the Windows Live Terms of Service).   
We're here to help you get your account back.

What do you need to do?

We'll walk you through a few steps to verify that you own the account, then have you change your password in case someone else has been accessing your account. It should only take a few minutes and then you'll be unblocked and on your way.

We've cleaned your account settings

Often customers get here because someone else has access to your account and are using it without your knowledge to send spam. To protect you and your contacts, we've removed any Hotmail auto-replies or linked accounts you may have had.



Masalahnya Jumaat hari tu okey je.
takde pulak aku gatal2 tangan nak hantar spam2 ke email tak tentu pasal ke ape ke.
aku rasa aku check email last sabtu hari tu kot kat phone. okey jek.
apehal ari ni block pulak?
adoiiiiiiiiiiii.
sape lah yang guna akaun aku dok hantar2 email spam2 ni.


okay now is dia nak hantar code kat alternatif email aku untuk unblock akaun aku.





MASALAH nya sekarang is email tu aku dah lama gila tak guna.
aku rasa last aku bukak email tu adalah 4 tahun lepas kot.
so aku dah lupa password dia.
tapi aku ni bukan nya banyak sangat password.
semua password yang relevan aku dah try.
tak boleh jugak.
sampai kene block yahoo mail aku sebab banyak sangat error log in.



nak reset password pulak boleh. nanti dia hantar kat alternatif email.
MASALAHnya lagi sekarang dulu2 zaman jahiliah aku dulu, aku main taram je letak email kat alternatif email address tuh. email tu tak wujud pon.
terasa kebodohan nya sekarang.

okey sekarang aku memang stress gila !!

dah la hotmail aku tuh email terpenting aku.
camne ni? :(



ada sapa2 budak2 IT yang super pandai nak tolong hack akaun email aku ?
pehlissssssssssssssss.
atau ade sape2 ada solution lain??? (sampai 3 tanda soal. nampak tak camne dia punya serius)


I really need my hotmail account back :(




dah la hari ni Isnin.

semakin blue lah aku. hmmmm



okbai.


                                             


With Love : Syazwana Jamal :)


Tuesday, June 12, 2012

Kehidupan yang ibarat zombie.



Aku rasa hidup aku dah macam zombie dah sekarang.
Penat nya Ya Allah sampaikan Akram asyik cakap kat aku "asyik tido je lah dia ni"
kalau boleh tengah berdiri pon aku boleh nak tertido.
penat punya pasal.



aku now tengah uruskan beli kereta baru.
alah viva je pon.
nak pakai kereta besar2 tak pandai nak drive (padahal tak mampu. keh keh)
and aku daftar kereta kat Johor (Hidup Johor!! Daulat Tuanku. Cantik Neo WWW1 Tuanku. Hehe. tetibe)
so nak tak nak berulang-alik lah aku ke Johor atau lebih terperinci nya Kota Tinggi.



Seminggu before aku pergi Perlis, aku balik Johor sebab nak register kereta bla bla bla.
lepas tu aku pergi Perlis 2-5 Jun.
Balik tu pulak sampai KL pukul 2am. esoknya terus masuk opis.
Dah la pukul 5am dah kene bangun sebab aku mintak tolong Akram hantar pergi kerja sebab kereta tak siap lagi lepas tuh orang yang aku selalu tumpang tu pergi BTN so takde sape nak hantar aku jadi nak taknak terpaksa mintak tolong Akram.
Fuhhhhhhhhhhhhh.


dari minggu lepas pukul 645am aku dah tercongok kat pintu opis.
kau mampu?
sampai guard dah cam muka aku.
muke pekerja berdedikasi (lah sangattttttttttttt)



so rabu sampai Jumaat lepas aku bangun hari2 pukul 5.
45 minit dalam kereta pergi kerja.
balik kerja pulak kene tunggu Akram amik dalam pukul 7pm.
malam pulak minggu lepas banyak hal jugak.
hari2 tido dalam pukul 1 ke 2 pagi. pukul 5 dah nak kene bangun balik.



Sabtu tu pulak aku balik Johor lagi sebab nak sign agreement kereta.
sampai lah Isnin semalam.
pagi ni still bangun pukul 5am sebab hari ni kawan aku still kat BTN lagi.
penatnyaaaaaaaaaaaaaaa :(



kalau kereta aku keluar Khamis ni, Sabtu malam nak kene balik Johor lagi amik kereta.
Johor KL dah macam KL Nilai je. hohoho.
Pn. Ibu dah pesan bawak Akram sekali sebab dia mana nak percaya aku drive.
Dah la sabtu tu nanti nak pergi wedding kawan Akram kat Jengka.
Then amik adik dia dengan barang2 sekali sebab cuti and hantar ke rumah kakak dia pulak kat Damansara Damai. Then baru lah kitorang balik Johor naik bas.
Aku rasa dalam bas nanti kitorang pengsan.



harap2 next week dah boleh bersenang lenang sikit.
tak larat nak macam ni hari2.



Tapi aku pelik kenapa Akram macam tak penat je.
padahal dia lagi la bangun awal jugak.
pastu masuk kerja 730am-630pm.
malam pulak tolong member pindah barang lah, tolong member ade masalah la.
tu belum dengan bola nye lagi.


ke aku yang manja sangat?
hahaha !




Thanks !! :')





okbai.



                                         
With Love : Syazwana Jamal :)


Friday, June 8, 2012

Tak habes2 nak kene kan orang.



                               
Semalam Akram jemput aku balik kerja.
Sampai kat satu traffic lite ni sebelah kitorang ada satu myvi kaler purple.
yang drive tu lelaki.
sebelah dia maybe awek die kot tengah bersolek.



Tetiba...

Akram : Perempuan naik Myvi memang suka bersolek eh?
Aku : Apesal pulak?
Akram : Tu tengok tuh. Perempuan duduk seat sebelah ni (seat penumpang) memang suka bersolek. *gelak-gelak*


Pastuh tetiba dia buat2 macam jerit "Bang sama lah kite bang. Ni pon same je ni suke bersolek"


Hampeh betul. =____=''




apa gelak2. tampa kang.








okbai.



                                   
With Love : Syazwana Jamal :)


Thursday, June 7, 2012

Comel sangat perangai.



                         





Aku memang tak pernah lah nak berahsia-rahsia dengan Akram ni.
kalau henpon aku tuh memang kadang2 dah jadi macam henpon dia dah.
ape tah lagi pesbuk.
username dengan password aku semua dia hafal.
tapi dia tak kisah pon aku kawan2 dengan lelaki ke perempuan ke sebab semua kawan2 aku dia kenal.
siap semua jadi kawan2 dia terus.
yelah ade sesetengah boipren kan tak bagi gepren dia kawan dengan lelaki even kat pesbuk kan.




ada one day tuh dalam kereta aku tengah online2 pesbuk.
pastu check in kat four square.
tetiba Akram macam cakap "buat ape tuh. tengok"
aku pulak tetiba macam terkejut terus nyorokkan henpon pastu cakap "takde pape pon"
Akram pulak buat muka tak puas hati.
gila macam ada scandal besar kan padahal check in four square je pon.
tapi sebab terkejut dia punya refleks tu tak boleh bla. haha !
tapi lepas tuh aku buat2 manja dengan Akram terus dia lupa kejadian tersebut. kahh kahh.
taktik tu kene ade ye :P




masa kat rumah kakak aku kat Perlis aku kan cuti dua hari Isnin dengan Selasa.
tetiba ade sorang lecturer ni dok mesej2 aku tanya kat mana semua.
tak pernah2 okey nak tanya2 tetiba hari tuh dok sibuk2.
kalau tanya sekali takpe ni hantar mesej banyak gila.
dua2 hari pulak tuh. siap letak smiley2 bagai.
Akram tengok mesej tuh sebab dia memang menyibuk kalau ade mesej masuk hp aku. aku cakap lecturer.
pastu aku ingat dah okey dah.



tetiba masa aku ajak Akram lunch dia macam buat muka mengade-ngade.
aku pergi dapur tengok henpon ade mesej daripada Akram
"Eleh ye2 je lecturer tu yang mesej"


Alololo jeles lettew.
padahal satu rumah okey. nak jugak hantar mesej. =__=
terus pergi hall buat gedik2 sikit dengan Akram ajak pergi makan dah okey.
ingat comel ke nak merajuk2 ni.
libas guna rambut kang. hahaha !



and now Akram dah ade taktik baru.
macam semalam masa makan kat Wong Solo aku Whatsap dengan kawan aku.
tetiba Akram amik phone aku konon2 nak tengok kalendar lah nak guna kalkulator lah.
pastu tengok2 mesej aku.
tengok Whatsap pulak.
eleh kaver2 pulak.
dont worry boboy, gegirl ni setia orang nya *pitam*



cuma skandal sikit2 je. kahh kahh.



okbai.



                                                                 
With Love : Syazwana Jamal :)


Wednesday, June 6, 2012

Cuti-cuti utara.



                                 
Penat sangat.
Aku kan pergi cuti-cuti utara jumaat lepas.
pukul 3 pagi tadi baru sampai KL.
padahal bukan aku yang drive.
Akram drive, aku sedap pengsan sebelah.
kesian Akram. hahaha !



kadang2 aku bangun jugak teman2 Akram.
tapi syaitonnirojim kat mata ni berat sangat.
lagi2 lepas layan pasemboq dengan kerang bakar kat penang.
pehhhhhhhhhhhh lagi lah sedap tido.


yang pastinya sampai terowong yang kat perak tu mata aku segar je.
dah lalu bape kali pon tetap teruja setiap kali nak masuk terowong tuh.
hehehe.



memang best gila lah cuti kat perlis ni.
tenang je rasa.
walaupon kejap tapi sangat seronok.
next time nak datang lagi nak ajak Akram pergi Langkawi pulak.
hari tuh tak sempat. :(


Akram pulak layankan je aku.
nak makan durian lah. nak sopink kat padang besar lah. nak makan tu lah ni lah.
nak singgah situ lah sini lah.
singgah penang pon sebab layankan aku tak pernah naik feri.
sob sob.



tapi masa kat perlis Akram buat2 comel pulak nak jeles2 sebab ade sorang lecturer ni dok mesej2 aku.
siap hantar mesej kat aku padahal satu rumah ni.
boleh je cakap depan2.
kui kui.


pastu siap kaw tim dengan kakak aku membebel kat aku sebab aku pemalas nak mandi.
(memang buruk perangai aku :P)
Akram kalau dah membebel memang kalah mak nenek.



ahhhhhhhh rindu nak membebel kat blog. huhuhu
nanti nak cerita panjang.





okbai.



                                                 
With Love : Syazwana Jamal :)


 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal