Loading...

Friday, January 18, 2013

Tak Boleh Sign In Nuffnang !




Ada sesiapa boleh tolong aku?
Pagi tadi aku nak log in Nuffnang tetibe tak boleh.
Semalam2 okey saje.
Baru hari ni dia buat hal.


Every time aku nak log in asyik je lah keluar benda yang sama.



Macam gambar atas ni.
Dia takde nak bawak aku masuk page Nuffnang pon.
Pastu Netccentric tu kejadah ape pulak?
Baru first time dengar.


Aku ingat aku salah password. Tapi dia takde lah pulak cakap password aku salah ke ape ke.
Dia macam tu saje.
So aku try pulak guna password lain.




Keluar pulak password incorrect.
Yang memula tadi macam tu je takde cakap ape pon.


Aku ingat aku lupa password.
So aku reset password and Nuffnang hantar password baru kat email aku.
Tapi bila aku nak log in still tak boleh and jadi macam gambar pertama tu.
Masalahnya takde tulis apa2 pon.
Asyik je lah keluar page yang sama suruh log in.
Aku dah log in keluar lagi page sama suruh log in.
Kau tak bengang?

Aku ni dah la agak bangang boleh tahan bab2 Nuffnang ni.


Sesiapa boleh bagi tau apehal jadi camni?
Please.



thanks.



                     


With Love : Syazwana Jamal :)


5 comments

January 19, 2013 at 2:05 AM

maaflah ena pun tak arif dengan benda ni... nuffnang tengah tak stabil kot.. hehehe ce try lg

January 19, 2013 at 2:57 AM

Alahai, tak pernah la pulak kena camni.. Server dia tengah down kot.. Mieza login ok jer..

January 19, 2013 at 5:15 AM

salam .., psl nuffnang ni wak rasa ko kena try lain browser, try Internet Explorer ke, Opera ke, Firefox ke..,

January 19, 2013 at 11:01 AM

halamak. sy lagi la fail bab-bab ni *tutup muka* kikiki

January 19, 2013 at 11:52 AM

yg nuff-x kot

uol ade buat nuff-x ke?

iols pon ade gak jd gini

tp iols wat tak tau

hihi

tp nuff yg lama boleh je masuk

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal