Loading...

Friday, March 1, 2013

Boss Cakap ...





Boss cakap hari ni "Wana U OT mesti mau tulis betul2 tau. Jangan kurang. Itu semua rezeki halal jangan risau"


HAHAHAHAHHA!

Boss memang kelakau lah Boss.


Hari tu dia cakap "Wana U claim OT jangan malu2 Okey"

Ade ke orang malu2 claim OT?

HAHAHAHHA!


Boss boss.


Risau sangat.
Takkan lah aku ni rajen sangat buat keje free kan.
Baik haku balik tido lagi berpekdah.


Ok cukop lah OT untuk hari ni.
Esok Sabtu.
Takde life betul malam Sabtu terpacak sorang2 lagi dalam opis.
Kerja takkan habes hoi. Boss jugak yang cakap. HAHA!

okbai.




With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

March 1, 2013 at 7:55 PM

wana mmg jns xmalu..
kehkehkeh..

weh jerawat pe ats hidong?
bhahaha..

March 1, 2013 at 8:51 PM

bestnya dapat bos yang macam tu...hehe

March 1, 2013 at 9:26 PM

wah wah, bestnyaa ada bos yg peramah macam tu... hehehe kerja rajin2 tau sis... =D

March 1, 2013 at 9:45 PM

baguslah bos baik macam tu.takde lah rasa segan silu nak claim OT.hihi

March 2, 2013 at 8:12 AM

bos sempoi jer. Rajin2 buat kerja boleh belanja kita makan, hehe

March 2, 2013 at 9:19 AM

pehh..bagusnya boss dia..

March 2, 2013 at 4:17 PM

bos wana bagus la~ gaya ye xkedekut pun~

March 3, 2013 at 4:12 PM

amboi kalau gitu nK pinjam bos uol la.. hahaha nak gak claim OT :3

March 4, 2013 at 10:20 AM

@Cik Ezy

cissssss nampak je eh?
grrrrrrrrr

March 4, 2013 at 2:39 PM

beria dia ingtkn tu..hihi

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal