Loading...

Friday, March 8, 2013

Lagi perangai Akram





Aku tolong Akram print nota2 exam dia.
Dia tengah amik lesen engineer kapal terbang.
Pagi tadi dia hantar email baru.






Dah la panggil orang moksss.
Perasan CEO pulak tu.
Eiiii naseb baik malam ni nak pow dia makan burger bakar Abang Burn.
Kalau tak memang tak kosser nak layan.
Sabau je lah Mak Jemah di pagi2 jumaat ni.
hahahahaha!


okbai.




With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

March 8, 2013 at 1:09 PM

amek lesen kapal terbang?

utk jd pilot la ye?


nnt try lak beger kukus bakar abg man lava :3

March 8, 2013 at 2:44 PM

haha,sbor jela..

March 8, 2013 at 4:24 PM

hihihi sabor je la..ahakssss!
comel gambar brdua yang baru kat sidebar :)

March 8, 2013 at 10:03 PM

sweet la korang..
kehkehkeh..

March 9, 2013 at 12:00 AM

bestnya...beger bakar abang burn....=D

March 9, 2013 at 5:12 PM

Hehehe...sabo jela...
Seb bek dpt upah burger ek...

March 10, 2013 at 11:10 AM

alolo... cuitnyee... hehe

March 10, 2013 at 8:15 PM

engineer kapal terbang ngan company mana ek?

March 11, 2013 at 10:26 AM

@kyo_9
Company Malaysia Airlines System (MAS)
:D

March 12, 2013 at 1:18 PM

nk jugak abg burn.sdp kan.

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal