Thursday, May 23, 2013

LEVEL TERAKHIR CANDY CRUSH SAGA.







Aku sebenarnya malas giler nak menaip. Mood swing kate ko. HAHAHHA! Disebabkan itu aku nak bakar line sikit kat sape2 yang main game ni. Aku dah khatam dah game ni kat phone. Amacam? Pitam tak dengar? Kakakaka!



Untuk yang baru2 nak download tu aku nasihatkan hati mesti mau kental. Kalau takde skill game tujuh petala langit macam aku ni toksah lah. Boleh tension macam opismate aku. Haha! Seyes game ni buat kau addicted. Lagi berhantu daripada main game baling burung kat Babi dulu.







Dah habes ni kire macam dah habes degree lah. Kalau ade sambungan lagi kire macam sambung master gittew. Bhahaha.


Sekang tengah tunggu Akram habeskan game ni. Pastu boleh tempah kek nak convo Candy Crush same2. Wakakaka. Macam harommm.



Lawa giler nak mampos. *sumber:google*




Pesanan dari aku, Good Luck lah untuk semua yang tengah berperang tu. Kalau tanye tips aku jawab senang je "Jangan layan boipren ko" Wakakaka.



okbabai.




With Love : Syazwana Jamal :)


7 comments

May 23, 2013 at 6:23 PM

Walla! Khatam dah.. Kite baru terhegeh2 nak main.. Orang lain dah ke bulan bintang, kite baru nak berkenal2an dengan candy crush.. Kekekeke~~ ^^,

May 23, 2013 at 8:07 PM

gigih ye ko maen benda ni. pasni bolehlah wat pulut kuning. dah khatam

May 23, 2013 at 9:00 PM

Kak.
kite takut ah nak donlod. takut melekat.
nanti tak pepasal tolak order sebab nak layan candy crush. kikikiki

May 24, 2013 at 10:46 AM

benda candy crush ni kat mana sebenarnya?? fb ke kat app dalam fon?? mencari2 juga ni. Huhuhu

May 26, 2013 at 1:11 PM

Fuyoooooo dah khatam! Tahniahhh wei. Main jugak mende nih,stress gak kadang2 main mende nih..Hahaha~~

January 24, 2015 at 3:15 PM

ehh aq main dah smpai level 500..tp knp bnyk lg kt ats...brpe level last?

January 26, 2015 at 9:31 AM

@Farah Eliy
candy crush takkan habes. hahaha. die sentiasa apdet. now aku dah level 786. kekeke

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal