Loading...

Monday, August 5, 2013

Sembang-sembang




Akram : Siang ikan termasuk dalam interview mak tau.

Aku : Jangan nak menipu.

Akram : Betul lah.

Aku : Takpe makcik saya ni siang ikan memang tak reti. Tapi saya pandai masak. Kahkahkah

Akram : Huh. Letak garam pon fail. Orang yang kene ajar

Aku : Hehehehe. Alah mane boleh terror sangat. Nanti jadi menantu yang perfect lah pulak.

Akram : Hmmm kalau camtu  kite ni semua pon pandai kire menantu yang perfect lah?

Hoh. Tak kosser nak layan -___-
With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

August 5, 2013 at 5:08 PM

Si akram tu nk jugak dia menang kan

August 5, 2013 at 9:31 PM

hahaha siang ikan tuuuu..mmg laa perkara wajib kang risau lak bakal mak mertua takut anak dia lapar x makan sbb menantu x reti masak huhuhu

August 6, 2013 at 7:55 AM

hahaa...akram ni nak menang gak dia ye...xpe tak pandai masak pun asalkan ada inisiatif nak belajar dan berubah.so siang ikan pn boleh belajar t...kih3

August 6, 2013 at 11:04 AM

eh kita samalah..lalalala.

August 6, 2013 at 1:24 PM

selamat hari raya aidilfitri...salah silap akak minta maaf..:)

August 13, 2013 at 11:51 AM

Hai Wana! Selamat Hari Raya! Hehehehe.. Takpe2 slow belajar siang ikan.. =)

August 13, 2013 at 11:51 AM

Jentik LIBRESSE!

August 13, 2013 at 2:12 PM

ely pn xpandai siang ikan..ape lagi la nk msk,huhu

August 14, 2013 at 4:10 PM

akram nak juga kredit bakal menantu perfect tu. haha

btw nak wish lagi kat sini

Selamat Hari Raya Wana Omey

:D

Maaf jika ada terkasar bahasa ye

;)

August 21, 2013 at 6:09 PM

HAHAHA.

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal