Wednesday, October 15, 2014

Ubat krim untuk ruam susu pada baby.




Aku memang takda anak lagi lah nak share pengalaman. Tapi disebab kan anak buah aku yang nombor 4 tu terkena ruam susu so aku macam "Oh camni ke ruam susu"
Dan disebabkan haritu kawan aku ada tanya krim apa yang kakak aku guna, aku share sekali lah kat sini.
Kot2 ada yang nak try kan.
Aku google2 tadi ramai jugak yang suggest krim yang dorang guna kan.
Tapi depends pada baby jugak.


Muhammad Fariq Uwais dan si cantik. Ekekeke.


Time ni dah kering sikit sebab kakak aku guna creobic cream. Tapi krim tu kan macam sangat kuat kan. Kesian baby. Lepas tu die jadik berkuping2 tak terus licin pon.


Kesian dah guna camera 360 pon still nampak kesan ruam tu. hahaha


Kesian sangat time ni sebab muka dia siap berair.
Kakak aku lagi konghajo geli nak cium anak sendiri. Kekekeke.
Aku belasah je sebab muka sendiri tak berapa nak licin kan.
Kira se geng lah dengan Fariq.


So ada one time tu macam mana tah mak aku suruh try krim ECONAZINE.
Bila try2 macam ajaib pulak sebab memang berkesan.
Sekejap je dalam beberapa hari kulit dah baik.


Bila kulit dah licin terus bertukar jadi comel. Hahaha


Gambar latest. Takde tinggal kesan langsung.



Aku pon nak try krim ni sebab al maklum lah parut jerawat kat muka ni memang degil kuasa lapan belas.
Kalau berjaya nanti aku share.


bye.
With Love : Syazwana Jamal :)


3 comments

October 15, 2014 at 4:24 PM

bagus kan ubat nie

October 16, 2014 at 12:41 PM

haa t review naaa..

October 16, 2014 at 7:45 PM

Krim ni mmg dah jadi msut have item masa zama kite skolah menengah lagi.. Hehe.. Biasa kalau kakak beli, dia kan beli banyak2 terus wat stok.. Pastu pakat buirn seketul sorang.. Hakhak!
Rosmiza Ali Official Blog™

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal