Loading...

Friday, February 6, 2015

Giveaway 1 Juta Pageviews




Akhirnya setelah hampir 6 tahun menulis blog, baru lah blog picisan ni jejak pageviews 1 juta.
Masuk blog orang semua dah berjuta-juta lama dah. Haha!
Tapi takpe. At least jejak la jugak kan.
Tapi tu lah hajat dihati nak snap masa tepat2 angka 1 000 000 tapi takde rezeki.
Bukak2 je alamak dah lebih. Gittew.

So bila dah mencapai kepada satu peningkatan ni teringin la jugak nak buat giveaway untuk readers.
Dont worry, paling senang, mudah & simple je.
Sebab aku pon korang ingat rajin ke nak join contest yang leceh2 tu. Bahaha!




So macam dalam gambar kat atas tu, simple je.
Korang kene rajin2 masuk blog aku dan kene notice pageviews yang aku letak kat sidebar tu.

Sidebar aku. Ada lagi 16 045 angka sebelum jejak 1 111 111

Bila dah jejak je angka 1 111 111 cecepat korang screen shot ok.
Lepas tu pegi facebook bukak page tomatowithcheese.blogspot aku ada up status kat sana.
Korang kene jadi pengomen pertama dengan bukti bergambar screen shot tu.
Hadiah tak boleh bagi tau dulu sebab misteri teri teri teri (effect gua) Bahahaha!

Senang kan?? Mana  nak dapat giveaway senang macam ni. Kakakaka! :P
So gud luck!

bye.



With Love : Syazwana Jamal :)


9 comments

Anonymous
February 6, 2015 at 9:51 AM

takde fb :( emel boleh?

February 6, 2015 at 10:05 AM

@Anonymous
mungkin akan dipertimbangkan :)

February 6, 2015 at 10:15 AM

akak try..hahaha

February 6, 2015 at 11:39 AM

huhu..kena alert ni..

February 6, 2015 at 4:37 PM

Fuhhh kena allert lbh. Huhu

February 6, 2015 at 5:07 PM

wah congrats. bila la saya nak dpt views mcm ni. hehe. views saya brape keping je

February 10, 2015 at 5:30 PM

terlepas..kahkahkah

February 13, 2015 at 11:14 AM

dah terlepas angka 1 111 111 . kite datang masa dah 1117643

October 4, 2016 at 1:03 AM

Tahniah

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal