Saturday, July 2, 2011

Welcoming anak buah ku yang ke-tiga.


                           

actually dah 19 hari jugak lah baby baru ni lahir tapi sebab takde gambar nak upload so aku pon malas nak tulis. lagipon aku kat KL kakak aku kat Perlis. jauh sangat tuhh. lagipon dia punya eksited lain sikit masa dapat anak buah pertama dulu. sory lah baby ye nak buek camno hang lahir lambar sangat. hihi. ni pon gambar aku amik dengan adik ipar kakak aku.



Nama diberi Fatimah Zahraa binti Muhammad Faizie. panggil baby zara. dah macam nama baju dah pulak. takpe mana tahu dah besar nanti kawen dengan anak datok boleh shoping baju zara bebanyak eh baby. ahkak boleh tumpang sekaki. (bukan nak doa dah besar keje bagus2. kui kui)









hari tuh kakak aku meset aku. "Dik. mai lah datang Perlis lagi tengok baby. yang ni dapat hidung mancung. hehe"


dan lepas tuh puas jugak aku tatap gambar baby ni tapi tak jumpa pulak tang mana yang mancung tuh. huahuahua.










sekarang umur kakak aku 29. dulu dia cakap before 30 dia nak abeskan beranak so that after 30 dia fokus besarkan anak dia je. so tiga orang je lah akak aku bagi cucu dekat ibu ayah aku. aku ? of coz lah bagi satu team bola terus. kui kui. ko ingat aku kilang ? coii.



bawah kakak aku abang aku. umur dah 27 tapi macam taknak kawen je. silap2 aku yang kawen dulu nanti. abang aku single lagi oii ada sapa2 nak masuk minang tak ?




 Ba-Chakkk. :)






anak buah aku semua lahir2 rambut semua pakat nak terpacak je. tak kira lah lelaki ke perempuan ke semua okey. rambut mak bapak dia takde pulak yang terpacak.



anak buah pertama aku masa kecik. Aaisyah Humairah.
rambut pacak habes.




ni yang nombor dua. Faiq Umair.
rambut pacak jugak =____=




aku rasa dalam tiga orang ni Aaisyah yang paling comel. sebab tuh dah besar pon jadi cantik. *jeles.







anda-anda yang berhasrat nak memiliki rambut anak berpacak-pacak boleh contact kakak aku. nombor cari sendiri. kui kui.





Ada doodle baru lah dekat SINI




ok bai.


               

18 comments:

  1. hahah! semua comeeeeeeeell. hagagagaga.<-- belum ada anak buah ngehngeh















    serius ke ada tips bagi rambut terpacak? kawen dengan mamat gel rambut hagak2 jadi tak? haha

    ReplyDelete
  2. anak buah i baru 2 orang. hahak.

    ReplyDelete
  3. hoi subur akak kaw naa. haha congrats! sume mate sepet je time baby ak tengok. grr

    ReplyDelete
  4. @bunbun

    entah ek.
    cuba awak try dulu.
    keh keh keh.
    :P

    ReplyDelete
  5. comelnyerr ank2 buah wana..rasa mau gomol2 je pipi baby tu..cute sgt..he..he..

    ReplyDelete
  6. @ayanuts

    saya pon geram dengan dorang ni.
    hik hik :P

    ReplyDelete
  7. wah rambut cacak2. i like !!

    wah abg single? nk ngorat! haha

    ReplyDelete
  8. wahhh. bestnye ade anak fruit! hehe~

    ReplyDelete
  9. comelnya anak2 buah awk dear..dh tiga ekk..bestnya !! :)

    ReplyDelete
  10. hehehe
    comel2
    cam chinese lak muka diorang
    mata sepet
    comel2

    Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

    ReplyDelete
  11. belom ada anak buah lagi la. akak2 semua pakat2 tak kawen lagi. entah tahun bila la nak merasa ada anak buah ni. huhu

    ReplyDelete

What says U?