Monday, December 5, 2011

Vector Naz Cahaya Cinta Ilahi

                                              

Tahu tak betapa takde moodnya aku hari Isnin ni.
monday blue katenyeee.
dah la boss aku suruh marking test student dia yang takde kene mengena dengan aku.
sebab aku baik aku tak buat kerja dia.
aku buat kerja lain.
kahh kahh !!




ini Naz Cci.
sape tak kenal pergi terjah blog dia.







sukahati aku nak buat kerja lain kan.
nak buat camne.
melukis lagi best daripada buat kerja2 research
Y___________Y






okey aku nak marking test student.
kang esok boss aku mintak mati lah haku.
nak tunjuk muka comel kang takut orang tue tuh terpikat je.
tak relaaaaaaaaaaaaaa ah kak.


okbai.






tempahan di buka sekarang.
berminat email kan kepada : syazwanajamal@hotmail.com



                                   
                                                  

24 comments:

  1. akak dh dapt vector awak..thanx ya..akak dh buat gambar profile

    ReplyDelete
  2. Wahhh...camne nak lukis tu?nice la!! ★★

    ReplyDelete
  3. huaaaaa knp cci je dpt.untung cci =) hehehe

    ReplyDelete
  4. tukar kerjaya jela kalo gitu..
    kehkeh

    ReplyDelete
  5. @Rozuan Ismail

    yup.
    RA je lah buat masa sekarang ni.
    huhu

    ReplyDelete
  6. @Ezy Chiaki

    kerjaya sekarang tetap di hati.
    huahuahua
    :P

    ReplyDelete
  7. uwaaaa terharunyeee
    sori yunk lambat datang blog kamoooo huhu nanti cci prOmote kat blog cci lak ek wiwiwi sayang kamoooo muahxx

    ReplyDelete

What says U?