Thursday, January 5, 2012

Berjanggut nak siap.

                            
Hola selamat tengahari.
aku tak pergi lunch sebab diet.
motip sangat nak cakap kat orang kan macam kan ade orang kisah kau gemuk ke kurus.
eh tapi Akram kisah. hahahahahahha !


okey dah cukup gelak.
ingat lagi entry aku yang aku nak bagi vector free?
daripada before cuti si Dhiera ni email gambar die kat aku.
tapi hari ni baru siap.
well aku kan busy mengalahkan perdana menteri.
PM tuh buat2 busy je.


okey tak payah nak cakap banyak.
ini hasilnya.


*update : sebab ramai sangat yang tanya ni aku bagi taw. aku lukis pakai microsoft excel. tak guna pon AI jadah tuh. mungkin belum tiba masa untuk aku explore AI lagi. satu2 dulu. keh keh. ada masa aku ajar okey. doakan aku rajin lah :P



ini gambar masa dia bertunang.
untunglah tak lama lagi nak kawen.
bila lah aku nak kawen ni.
asyik2 kene pergi kenduri kawen orang.


21 January ni sampai tiga jemputan aku dapat.
hmmm hmmmm time tuh maybe takde kat Malaysia.
sedihh kot tak dapat pegi.


mak aku pon dah bising asyik pergi rewang rumah jiran2 anak sendiri entah bila nak kawen.
alah ibu don't worry lah.  ur daughter ni so hot.
sape2 pon nak lah.
ibu sediakan duit je secukupnya.
kite terus hantar rombongan meminang.
kahhh kahhhh.
eh terlari topik pulak.



wahai dhiera yang ayu.
kawen jangan lupe jemput tahu.
kalau tak saya tacing.
eh?


macam biasa kalau ade yang nak tempah boleh email kan kepada syazwanajamal@hotmail.com.
harga boleh dirunding. keh keh.
okbai.

                      

32 comments:

  1. mmg cntik..hihi..samalh kt..

    bosan lak lau org aju soalan..

    bila unk nak kahwen??

    wek!! abaikan..haha.

    ReplyDelete
  2. awak muda lagi.jgn gatal pk kawen noh.haha.cun.

    ReplyDelete
  3. mak ko pulak kene pegi pinang bakal suami kan.memng hottt....hahahahaha..

    lelaki pandai masak mmg gojes & cute kan.

    ReplyDelete
  4. awak muda lagi.jgn gatal pk kawen noh.haha.cun.

    ReplyDelete
  5. @nuyui a.k.a miss YUI

    amboi gatai nah.
    takpe boleh geng saya sebab saya pon gatai jugak.
    hahaha ! abaikan :P

    ReplyDelete
  6. @Hanie_Dew

    absolutely !
    si Akram tuh tataw lah pandai ke tak masak.
    hahahaha !

    ReplyDelete
  7. @merahitujambu

    thank you.
    tapi tak boleh lawan awak.
    hihi

    ReplyDelete
  8. wah..pndinye awk wat vector..hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  9. comelnye... guna AI ke ni??

    ReplyDelete
  10. kalau ade jodoh nanti..mesti kawen punya...dont worry ok?? :)

    ReplyDelete
  11. wahhh..lawanye vector..
    cmne nak buat ni ek??

    ReplyDelete
  12. wana, hehehe...
    nak tkar gambar la. nak amek gambar ni letak kat blog. ada copyright wana. hehehe

    ReplyDelete
  13. comelnyer blog die..ayu-ayu g 2..ajar kita wat header blh?kesian kan..hahaha

    ReplyDelete
  14. @dhiera

    hahaha.
    alah kite tak kisah pon.
    hehe

    ReplyDelete
  15. alalala tak lama lagi la tu . mst akram masuk minang insyaallah ;)

    ReplyDelete
  16. Salam dear...

    Hehe!~ Samala dengan Sis ... Sejak jadi penganggur terhormat ni, mak asyik sebut pasal kahwin je... Huh!~

    ReplyDelete
  17. @SiS NaD

    ape lagi dah boleh suruh mak cari calon dah tuh. hehehehe

    ReplyDelete
  18. cantik!heee

    da tgk kat blog k.dhiera dl...;p

    ReplyDelete

What says U?