Thursday, February 16, 2012

Jodoh pertemuan semua kerja Allah.



             




kite nampak sweet bersama kan.
tapi manis itu tak cukup menjamin untuk kita bersama.






bak kata Zack Zukhairi "sometimes saya harap sangat saya boleh google apa yang awak rasa"
tapi saya tak boleh :')








Macam Zack kata lagi "sayang saya kat awak sama macam menara KLCC tu. Kiri kanan sentiasa teguh bersama. Tak kira hujan, panas, ribut dan petir."




saya undur diri bukan sebab saya tak sayang awak.
cuma saya nak bagi ruang pada awak untuk rindukan saya macam mana saya rindukan awak.
bagi ruang pada awak untuk hargai kehadiran saya dalam hidup awak.



tiga tahun saya susah senang dengan awak.

tapi .....


sekuat mana saya setia,
sehebat mana saya merancang,
selama mana saya menunggu,
sekeras mana saya bersabar,
sejujur mana saya terima awak,


Jika takdir ALLAH menentukan yang saya akan bukan dengan awak,
Saya takkan bersama dengan awak.
Jika Allah telah menulis jodoh saya dengan awak,
Saya  tetap akan bersama awak :)




                                      
With Love : Syazwana Jamal :)


11 comments

February 16, 2012 at 1:55 PM

so sweet... :)

February 16, 2012 at 2:09 PM

insyaallah........x ke mana tu

February 16, 2012 at 2:10 PM

moga baik2 ya semuanya..amiinnn..

February 16, 2012 at 3:01 PM

wiwit :)

smoger korang hepi ever after :)

p/s: ni mesti terkenan sbb baca lirik lagu kat wall schaze smlm..ehehe

February 16, 2012 at 4:02 PM

"sekuat mana saya setia,
sehebat mana saya merancang,
selama mana saya menunggu,
sekeras mana saya bersabar,
sejujur mana saya terima awak,


Jika takdir ALLAH menentukan yang saya akan bukan dengan awak,
Saya takkan bersama dengan awak.
Jika Allah telah menulis jodoh saya dengan awak,
Saya tetap akan bersama awak :)"


ss suka ayat2 ni :')

February 16, 2012 at 4:19 PM

alolo..so suwitttt :)


insya-allah. akak doakan kasih sayang awak dgn akram membawa ke jinjang pelamin

February 16, 2012 at 4:28 PM

eh korang dah break ke pe?? sedih pulak aku baca
kalau bole google dah buat kan beb!

February 16, 2012 at 5:13 PM

he..he...ske ayt tu...sedey pn ada terharu pn ada bl bc

February 17, 2012 at 12:25 AM

kenapa ni? mcm sedih, mcm bahagia...

whatever it is, insyaAllah, kalau dah tertulis jodoh antara kamu, x kemana... okay?

February 18, 2012 at 9:24 AM

sbr ea wana...

mmg ada psg surutnya phubungan ni..

org xtau sbb kita tunjuk kita happy kan?

be strong..hee..kdg2 ira rs apa y wana rs..:)

lelaki sukar dijangkakan..

February 18, 2012 at 11:05 AM

hai, remember whatever happens, happens for a reason.

kalau ada jodoh, ada lah kan.
apa2 pon, moga dijodohkan, amin (:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal