Friday, February 17, 2012

Cute Girl in The House



                                 
Sorrylah semalam teremosi sikit.
aku rasa entry aku dah habes sedih dah.
tapi ramai pulak yang cakap sweet.
siap ada yang confuse aku bahagia ke sedih.
nampak sangat takde bakat nak tulis novel sedih. hahahahaha !



tapi takpe.
everything is under control :)


disebabkan semalam aku bersedih dan bermurung maka kakak aku yang berada di kejauhan telah mengupload sesuatu untuk menceriakan hidup aku.
kakak aku tak boleh tengok adik2 die sedih.
ada je modal die nanti.












with caption "jangan lah sedih aa. tengok gusi adik ni"




and yes.

Yaya ! I mish U so Much much much much !!









aku taw korang nak cakap macam nak gigit je pipi dia kan?
nanti kalau aku jumpa dia aku tolong gigitkan.
hahahaha !

okbai.


                                           
With Love : Syazwana Jamal :)


16 comments

February 17, 2012 at 2:50 AM

he..he..memg iyeww...comel sgt..pipi dah laa bam bam...geram!!!!!

February 17, 2012 at 2:57 AM

@ayanuts
geram kan.
kalau depan mata memang dah kene dah.
hehehe

February 17, 2012 at 3:14 AM

he..he..pipi dia bam bam mcm awk..tp coml..tgh cuti lg wana..mggu dpn br mula sem..awk g tdo sok nk keje...

February 17, 2012 at 3:30 AM

@ayanuts
aiseh cemana lah boleh lupe tengah cuti sem ni. kekekeke.
patot lah tido lambat. hihi

February 17, 2012 at 8:28 AM

comelnye yaya ! umo die bape ?

February 17, 2012 at 8:38 AM

ahakz..mmg senyum tgk gmbr bby ni!!

February 17, 2012 at 10:46 AM

Comelnyaa

February 17, 2012 at 11:20 AM

serius..yaya ni sangat comel~

February 17, 2012 at 1:59 PM

geramnye..comel sgt..

February 17, 2012 at 3:08 PM

ala cutenya...xde gigi lg...hihih

February 17, 2012 at 5:12 PM

ala omeynya pipi dia.

February 17, 2012 at 6:05 PM

alala... comel sngt !

February 17, 2012 at 8:39 PM

@starzieti
ntah la.
baru nak setahun kot.
haha

February 17, 2012 at 9:28 PM

kawaii >.< (comel dalam bahasa jepun)

February 18, 2012 at 9:23 AM

sgt comel!

hee..alolo jgn sedih ea..heee

February 18, 2012 at 5:03 PM

nk geget dagu dia!
haha
comelnyee..
senyum smpai nmpk gusi.. ekeke

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal