Thursday, January 6, 2011

Try lah gelak.aku sentap.





Semalam memang worst day gila.
Kelas start awal pukul 8am.
Pastuh dalam kelas kecoh2 sebab ada orang nak tukar waktu.
Last-last jadual jadi macam asal balik.
=.=


Abes kelas dekat pukul 9(kelas abes awal :) )aku kepoh2 kejap dekat pc fair dekat UM tuh.
Disebabkan poket pon kering so memang dapat kepoh2 jeh la kan.
JPA UM masuk tengah2 bulan 2 weh.
Dah stop.jangan gelakkan aku.
=.=


Actually semalam aku nak jumpa thesis supervisor aku.
So dengan semangat aku mesej dia.
Tapi bese lah lecturer aku tuh super duper busy.
Kalau dia terus reply mesej memang pelik.
Selalu dia akan reply kalau aku bagi dia mesej sampai 3 4 kali.
=.=


Tiba2 masa aku jalan2 dekat2 ofis dia aku terserempak dia.
Nak taknak aku tegur lah dia.
Aku terus buat appointment pukul 5pm.
Dia kata okey dia free.
And aku terus pergi kelas pukul 11-4pm.


Balik kelas aku teman thesis mate aku buat lab and terus pergi jumpa supervisor thesis.
Kelam kabut jugak time tuh sebab tengok jam dah pukul 5.15pm.
Lari2 punya lari upanya lecturer aku tuh dah kuar ofis pukul 4 lebih.
Semua staf tak taw dia pergi mana.
Mesej dia macam biasa dia tak reply.
And aku decide taknak tunggu dia.


And bila nak balik hujan tetiba turun lebat gila pork.
Aku takda payung.
And aku tersekat dalam jam dekat sejam lebih.
Padahal kalau ikotkan dari UM nak balik 10 minit jek.
=.=


Sampai2 dah basah kuyup.
Terus basuh baju mandi makan layan movie kejap and zzzzzz.
:( 

With Love : Syazwana Jamal :)


2 comments

January 6, 2011 at 1:01 PM

haha

January 10, 2011 at 4:06 PM

@Pert Doherty

sentap.

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal