Thursday, January 12, 2012

Itulah orang tue2 dah cakap jangan tak suke sangat..



                                  



aku ni tak tahu lah terkene sumpahan ke ape ke.
tapi aku macam sedar yang benda2 aku tak suka before ni mesti akan end up with sama ada aku akan pakai benda tuh or buat benda tuh or else.


contoh dulu aku memang menyampah kalau lelaki merokok ni.
macam bajet cool gila.
alah zaman budak2 sekolah dulu kan.
kalau tanya lelaki idaman mesti nak cakap yang penting tak merokok.
dan agak bangga jugak bila x-bf aku dulu tak merokok. kahh kahh !


sekali zaman realiti nya sekarang dapat Akram yang merokok.
ape punya nasib lah. hahahahha !
hari tuh ade gak sekali aku sound dia.
yelah boleh pulak sanggup tak makan daripada tak rokok.
ape punya perangai lah. bagi penampar sekali kang.



lepas tuh dulu time study mati2 aku cakap lepas belajar aku nak kerja. taknak dah sambung2 study ni. penat.
beria punya azam.
sekali lepas konvo amik kau.
tersadai kat UNITEN buat master.
memang lah kerja jugak buat research.
tapiiiiii still kene baca journal, buat paper, bla bla bla...



and pernah dulu aku memang tak suka yang amat dengan kereta Kelisa.
aku rasa sangat hodoh dan entah hape2.
better kancil.
kalau orang cakap suka Kelisa bermati-matian aku bangkang.
but now aku rasa alahai comel jugak kereta kelisa ni.
rasa nak lempang diri sendiri pon ade sekarang.



yang terbaru, dulu punya lah kerek aku pandang henpon touchsekerin ni.
konon susah nak taip lah, jari besar lah.
so aku aim nak pakai BB.
beria dah usha BB daripada Digital Mall sampai ke Pertama Kompleks.
sekali beli jugak Samsung Y yang tacsekerin tuh.
okey jugak menaip walaupon jari besar. kahhh kahhhh !
ape pon tak boleh.
































mungkin lepas ni aku patot menyampah tengok Randy Pangalela







mimpi sampai ke bintang lah.
hahahahahaha !


okbai.


                             
With Love : Syazwana Jamal :)


22 comments

January 12, 2012 at 2:52 PM

hihi..

okeh akak pon nk nyampah ah dgn randy pangalila..


mana tahu dpt jadikan menantu hahaha..nk utk diri sndiri x leh dah haha

January 12, 2012 at 3:04 PM

skrg dear amik master yer??pandainya..:)

hehe..nad tak bapa suka BB sebab tah pape..prefer touch skrin..:)

p/s :: wana tak jumpa ke tarikh tu??nad pon tak jumpa smpai sdah..:p

January 12, 2012 at 3:28 PM

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

amboi dah carik calon menantu untuk risya. bagus mama ni. ekekeke

January 12, 2012 at 3:28 PM

@Miss Nadya

tade pandai mana pon kak.
biasa je.
hihihi

January 12, 2012 at 3:44 PM

hehe..bukan la dear..:)

mcm mn nk ckp ea??

*speecless pulaks*

January 12, 2012 at 3:50 PM

haha,sbr jela..tu la xleh xsuka sgt..t berkenan..

January 12, 2012 at 3:59 PM

@Miss Nadya

hahaha gurau je lah.
hihihi

January 12, 2012 at 3:59 PM

@nuyui a.k.a miss YUI

betul tuh.
hehe

January 12, 2012 at 4:03 PM

hahaha..tu namanya tulah okey!!! hambek.. =P

January 12, 2012 at 4:04 PM

huh mmg tak suke tambah lagi bila org yg rokok kat kedai mkn.adoiiii terok.

January 12, 2012 at 4:26 PM

@mizzkechique

haha tulah kan.
suratan takdir.
hehehe

January 12, 2012 at 4:27 PM

@Cikpuan rara

akram suke buat jugak.
tu yang menyampah tuh.
grrr

January 12, 2012 at 4:56 PM

itulah yang selalu diperkatakan, ape yg kita benci tu kita akan suka jugak satu hari nanti.

January 12, 2012 at 6:24 PM

oh yang last tu patut patut. pastu akram nak menyampah plak kat marsyanda. biar end up jadi sebaliknya. kekekekeke..

kbai. =p

January 12, 2012 at 6:41 PM

@shiema sufian

hehehe pasni jangan benci2.
hehehe

January 12, 2012 at 6:41 PM

@Hanie Dew

ciss itu memang tak patot.
haha !

January 12, 2012 at 6:44 PM

mule2 benci.. lame2 syg..
lbh gtu la..
hahakk..
cam kite ngn iwan..
dlu benci giler kat iwan..
skrg dh suke plak..
iskk

January 12, 2012 at 7:09 PM

@Ezy Chiaki

takpelah.
suratan takdir.
kekeke
:P

January 12, 2012 at 10:47 PM

ahaha..comel btol la wana ;p..

ira pon nak nyampah gak ngan randy tu..ngeee

tu la org kata..jangan benci..lama2 cinta..;p

January 12, 2012 at 10:54 PM

@Juliet_iRa~"

tulah kan dah tersayang akram.
opsss :P

January 13, 2012 at 6:23 AM

mmg kadang2 hidup kita mcm tu kan... perkara yg kita x suka akan dtg kepada kita..

akak sy dulu mcm awk gk,,benci gilerrrr ngn perokok...sllu kantoikan sy dgn mak...skrg dapat suami perokok gk..contoh je la..

n knp nk menyampah tgok Randy ni?? nk dia dtg kt awk gk ker???haha...

dulu ade sepupu sy saje2 nk menyampah giler ngn Aamir Khan.. dia tgh mengandung..nk anak mcm aamir khan katanye...

January 13, 2012 at 1:01 PM

@shahrazali

hahaha boleh pulak camtuh kan.
hihi

kalau dapat si randy tuh ape salahnya :P

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal