Friday, January 28, 2011

nasib baik dia lecturer.apalah nasib T__T



  

pada suatu malam yang tak berapa nak tenang.










keesokan harinya.


2.00 pm.

' Dr, petang ni free pukul 5? '

send mesej to Dr. I

delivered.





2.41 pm.

mesej from Dr. I

' Xde esok..ada hal. '




aku : huh! aku tanya arini apesal jawab esok pulak?ringkas gila mesej.tak paham T___T
takpa tanya lagi.





4.10 pm.

 ' Today? at 5? '

send mesej to Dr. I

delivered.





4.44 pm.

mesej from Dr. I

' No..esok '






5.08 pm.

 ' So tomorrow what time? '

send mesej to Dr. I

delivered.




5.55 pm.

mesej from Dr. I

' Cek dalam 3.30pm '







tuh jek? grrrr..
beria nak jumpa aku bila aku mesej still busy jugak.
esok kalau aku pergi dia takde lagi kat ofis camne.
apalah naseb.
dah la mesej ringkas gila ala-ala budak2 sekarang aku tak paham.
T_____T






c





With Love : Syazwana Jamal :)


8 comments

January 28, 2011 at 1:45 AM

cehh.. siap bermesej lagi... lecturer takde fb ke? huhuu

January 28, 2011 at 5:15 AM

hehe..lawak2...
so mcmana tesis? ok tak?

January 28, 2011 at 10:10 AM

@Yuny Khoo

kalau ada pon dia tak sempat nak bukak kot..busy memanjang..hahaha

January 28, 2011 at 10:11 AM

@eqbalzack

wuuwuuuu...
tak berapa okey..
:(

January 28, 2011 at 10:49 AM

busy sgt la tu smpi nak reply msg pon ta smpt. so kene msg pendek2 ;P

January 28, 2011 at 11:18 AM

@azureEn

saket hati weh

huuuu

January 29, 2011 at 12:02 AM

ak tolg simpati je la kt ko~XP

January 29, 2011 at 1:06 AM

@dausmus

ko memang..

XD

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal