Friday, January 28, 2011

Tepanyaki sedap.



  
  
menci taw kalau nak dekat2 wiken ni sebab mesti keluar lepas tuh mesti nak makan sedap2 lepastuh habes lah program diet ai nih.
huahuahua.
*menyampah.




tadi teman miss fara my classmate pergi Mid Valley nak settle kan celcom dia tapi before tuh rasa lapar gila babeng so decide nak pergi makan dulu.
tapi macam biasa kalau bab2 makan mesti tak taw nak makan kat mana padahal perut dah lapar gila mati nih.
lepas tuh tanya ko nak makan mana?aku tak taw.dia pon tak taw lepas tuh dua-dua blur tak taw nak makan ape.
kah kah kah.




so decide nak try makan tepanyaki sebab dua-dua pon tak pernah makan benda alah nih well kami kan orang kampung makan nasi goreng kampung jek hari-hari.
ngahahaha.




aku ingat memula tepanyaki ni ala-ala sushi gitu kan tapi upenya memang tak lah kan.
sebab aku memang tak makan sushi so taknak lah makan makanan yang macam tuh suma kan.
so aku order beef tepanyaki and fara order salmon tepanyaki.
nyum nyum..




gambar google jek.tak sempat amik gambar sebab dah lapar
>.<





sedap lah jugak makan nih.
nasi dia nampak macam sikit tapi senanya banyak.
aku makan separuh je pastuh kenyang gila tak habes.
XD







lain kali nak try yang lain pulak
>.<






have a nice holiday :)




c



With Love : Syazwana Jamal :)


9 comments

January 28, 2011 at 5:01 PM

er pelik lak nama makanan jepun erk?hehehe mcm sedap ja huhu

January 28, 2011 at 5:17 PM

@efa

sedap!

kene try

XD

January 28, 2011 at 8:30 PM

btl2 sgt sdp..sup dia sgt2 sdp n sayur dia mmg meletooppsss..he..he..

January 28, 2011 at 10:52 PM

@ayanuts

betol betol betol..

heee

:D

January 28, 2011 at 10:53 PM

@ayanuts

betol betol betol..

heee

:D

January 29, 2011 at 1:24 AM

ak pn tak penah makan. teringin nak try!

January 29, 2011 at 2:10 AM

@azureEn

eh pelik je selalu ko yang paling rajen try makanan..heee

Anonymous
January 29, 2011 at 11:50 AM

wana..len kali kite try mknn len plak ek-farahzack

January 29, 2011 at 2:13 PM

@Anonymous

yeay akhirnya fara memberi komen

XD

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal