Thursday, January 5, 2012

Berjanggut nak siap.



                            
Hola selamat tengahari.
aku tak pergi lunch sebab diet.
motip sangat nak cakap kat orang kan macam kan ade orang kisah kau gemuk ke kurus.
eh tapi Akram kisah. hahahahahahha !


okey dah cukup gelak.
ingat lagi entry aku yang aku nak bagi vector free?
daripada before cuti si Dhiera ni email gambar die kat aku.
tapi hari ni baru siap.
well aku kan busy mengalahkan perdana menteri.
PM tuh buat2 busy je.


okey tak payah nak cakap banyak.
ini hasilnya.


*update : sebab ramai sangat yang tanya ni aku bagi taw. aku lukis pakai microsoft excel. tak guna pon AI jadah tuh. mungkin belum tiba masa untuk aku explore AI lagi. satu2 dulu. keh keh. ada masa aku ajar okey. doakan aku rajin lah :P



ini gambar masa dia bertunang.
untunglah tak lama lagi nak kawen.
bila lah aku nak kawen ni.
asyik2 kene pergi kenduri kawen orang.


21 January ni sampai tiga jemputan aku dapat.
hmmm hmmmm time tuh maybe takde kat Malaysia.
sedihh kot tak dapat pegi.


mak aku pon dah bising asyik pergi rewang rumah jiran2 anak sendiri entah bila nak kawen.
alah ibu don't worry lah.  ur daughter ni so hot.
sape2 pon nak lah.
ibu sediakan duit je secukupnya.
kite terus hantar rombongan meminang.
kahhh kahhhh.
eh terlari topik pulak.



wahai dhiera yang ayu.
kawen jangan lupe jemput tahu.
kalau tak saya tacing.
eh?


macam biasa kalau ade yang nak tempah boleh email kan kepada syazwanajamal@hotmail.com.
harga boleh dirunding. keh keh.
okbai.

                      
With Love : Syazwana Jamal :)


32 comments

January 5, 2012 at 2:14 PM

mmg cntik..hihi..samalh kt..

bosan lak lau org aju soalan..

bila unk nak kahwen??

wek!! abaikan..haha.

January 5, 2012 at 2:25 PM

wahh. cantiknya.

January 5, 2012 at 2:29 PM

awak muda lagi.jgn gatal pk kawen noh.haha.cun.

January 5, 2012 at 2:32 PM

mak ko pulak kene pegi pinang bakal suami kan.memng hottt....hahahahaha..

lelaki pandai masak mmg gojes & cute kan.

January 5, 2012 at 2:34 PM

awak muda lagi.jgn gatal pk kawen noh.haha.cun.

January 5, 2012 at 2:48 PM

@nuyui a.k.a miss YUI

amboi gatai nah.
takpe boleh geng saya sebab saya pon gatai jugak.
hahaha ! abaikan :P

January 5, 2012 at 2:49 PM

@EYFAalias

thank you honey.
:)

January 5, 2012 at 2:49 PM

@syafiqakarim

saya dah tue lah.
keh keh :P

January 5, 2012 at 2:50 PM

@Hanie_Dew

absolutely !
si Akram tuh tataw lah pandai ke tak masak.
hahahaha !

January 5, 2012 at 3:25 PM

cantiknyaaa...

January 5, 2012 at 3:37 PM

@merahitujambu

thank you.
tapi tak boleh lawan awak.
hihi

January 5, 2012 at 4:12 PM

wah..pndinye awk wat vector..hehe.. ^_^

January 5, 2012 at 4:18 PM

@Nisa Greennnpanda

bese je.
baru2 belajar.
:)

January 5, 2012 at 4:36 PM

comelnye... guna AI ke ni??

January 5, 2012 at 4:39 PM

@Nurul ain

tak lah.
guna microsoft excel je.
hehe

January 5, 2012 at 6:15 PM

kreatifnye die. :D

January 5, 2012 at 6:53 PM

@starzieti

hehe mekasih
:)

January 5, 2012 at 8:07 PM

x de kat Malaysia,pergi mana?

January 5, 2012 at 9:02 PM

@Rozuan Ismail

pegi cambodia.
urusan kerja.
hihihi

January 5, 2012 at 9:11 PM

kalau ade jodoh nanti..mesti kawen punya...dont worry ok?? :)

January 5, 2012 at 9:43 PM

@Liza Razak

haha okey.
^^

January 5, 2012 at 9:44 PM

wahhh..lawanye vector..
cmne nak buat ni ek??

January 5, 2012 at 10:00 PM

@Izz Faizah

buat pakai microsof office excel
:)

January 6, 2012 at 9:00 AM

wana, hehehe...
nak tkar gambar la. nak amek gambar ni letak kat blog. ada copyright wana. hehehe

January 6, 2012 at 10:05 AM

comelnyer blog die..ayu-ayu g 2..ajar kita wat header blh?kesian kan..hahaha

January 6, 2012 at 10:13 AM

@dhiera

hahaha.
alah kite tak kisah pon.
hehe

January 6, 2012 at 10:13 AM

@azuana wana

header kita pon biasa2 je lah.
hihi

January 6, 2012 at 10:47 AM

alalala tak lama lagi la tu . mst akram masuk minang insyaallah ;)

January 6, 2012 at 10:48 AM

@nazirah

tunggu awak jalan dulu lah.
hahaha

January 6, 2012 at 3:51 PM

Salam dear...

Hehe!~ Samala dengan Sis ... Sejak jadi penganggur terhormat ni, mak asyik sebut pasal kahwin je... Huh!~

January 7, 2012 at 8:12 AM

@SiS NaD

ape lagi dah boleh suruh mak cari calon dah tuh. hehehehe

January 8, 2012 at 6:26 PM

cantik!heee

da tgk kat blog k.dhiera dl...;p

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal