Monday, February 20, 2012

Teruja



                         


Akram baru dapat first anak buah.
kemain eksaited lagi.
pukul 5.15am pagi tadi meset haku "yeahhh. dah dapat anak buah. hehe. anak buah 20/2, ayah 21/2, mak 22/2"
nampak tak keterujaan yang melampau tuh?
takpelah. aku yang dah ada tiga pon still teruja lagi ini kan pulak gaya2 baru dapat satu.
tengok nanti kalau dah ada lapan belas teruja lagi ke tak kan. hahahahahaha !


Nasib baik die mesej tuh aku tak terjaga.
kalau tak mahu kene fire dengan haku sebab mengganggu aku beradu.
pukul 6 lebih aku bangun baru reply mesej dia.




semalam aku keluar makan dengan dia.
ape entah nama kedai tuh.
nasi lemak dengan ayam golek.
marvelesssssssss gila !
kitorang amik nasi lemak biasa 2.
ayam golek separuh.
tak amik gambar sebab ayam sampai je masing2 mengketedarah macam seminggu tak makan.





lepas makan masuk kereta aku pakai lip ice.
alah lip ice sheer colour tuh.
lepas tuh aku pandang Akram.

"nak pakai tak?"

dia geleng.

tak boleh jadi. bila lagi nak kenekan dia.

terus amik lip ice pakaikan kat bibir dia. padahal dia tengah drive tuh.
pedulik.
hahahahaha.



lepas tuh aku yang eksaited sebab bibir dia jadi pink sikit.
yelah dia tuh perokok.
bibir tak payah cakap.
habis gelap.
aku yang stress.



okbai.


                                                   
With Love : Syazwana Jamal :)


32 comments

February 20, 2012 at 9:58 AM

hahaha..mcm kejam je.. tp MK pun pernah buat gitu kt bf.. pakaikan lip ice kt bibir dia tnpa dia rela!! hambek ko..

February 20, 2012 at 10:09 AM

lau nmpk pinknya.kira ok tu..hihih.

February 20, 2012 at 10:34 AM

paksa rela.....hehehe

boleh la

February 20, 2012 at 11:13 AM

hahaha kejamm

February 20, 2012 at 12:42 PM

haha, nasib si akram masih bole handle stering keten tu kak non oi.

sama la dengan bf eden. bibir mcm tar jalan. haha

February 20, 2012 at 1:18 PM

jgn akram jadi akramina sudah..nnt ko lg stress hahah

February 20, 2012 at 1:21 PM

hahaha mmg teruja abes hee.. siap msj awal2 pg tu hee mcm2 la korang ni comel :)

February 20, 2012 at 2:30 PM

wah...deret kn..20 21 22..boleh buat sekali keknyer..:D

p/s :: hehe..meyh selet kt nad sikit..:D

p/s :: nad tak dapat tukar profile pic nuff2 jerk..:D

February 20, 2012 at 8:29 PM

comel kot akram pkai lip ice..
wahaha

February 20, 2012 at 10:24 PM

hahaha...okay..kelakar bila baca part pakaikan lip ice..

sebab wana sendiri pernah makeupkan satu muka si dia masa masing2 bosan duduk dalam studio tunggu model bersiap ...

and that time wana tiba2 rasa mood gila datang terus tanya " weyh...nak aku pakaikan makeup ?" and si dia ..terus "pakaikanlah kalau berani"


bila selesai mekapkan dia ...terus lilitkan tudung & ambil gambar dia ..semua orang ingt dalam gambar tu perempuan ... and when i said "that's my boyfriend " and the others say "WHHHHAATTTT THHEEEE FFIISSSHH! "



wakakakakakakak.....
nice entry anyway ...
comel lah nama kita sama ..haha!

February 21, 2012 at 12:36 AM

haha..sweet apa pakaikan lip ice..hoho

February 21, 2012 at 6:02 AM

aloloh... sweet la gitu kan...

pink kaler nmpk sgt ke..??

February 21, 2012 at 10:31 AM

wana, ni belum lagi dapat anak sendiri~ larikkk. he
asyik tukar header je budak ni~

February 21, 2012 at 3:47 PM

hahaha ! kesiann akram !

February 21, 2012 at 10:56 PM

heeee eksited mcm anak sendiri..;p..kalo anak sendiri camne la akram eksited ea wana..:)

heee..ayam golek tu..yummy~

February 22, 2012 at 2:38 PM

wwoowowowo di manakah nasi lemak ayam golek itu. sila reveal alamat. hahahah.

ko kejam kan buli bf ko.hahahaha

February 24, 2012 at 1:14 PM

@mizzkechique
best kan dapat kacau lelaki.
hehehehe

February 24, 2012 at 1:14 PM

@nuyui a.k.a miss YUI
alah tapi kejap je pon.
tak besh. huhuhu

February 24, 2012 at 1:14 PM

@azam
boleh la kan.
padan muke die.
kekekeke

February 24, 2012 at 1:15 PM

@Aesya Zealous
aku memang kejam doh.
wakakakaka

February 24, 2012 at 1:15 PM

@huda jamil
geram kan.
kalau nasihat bukan nak dengar.
huhuhu

February 24, 2012 at 1:15 PM

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty
kalau jadik camtuh selamat jalan romeo lah jawabnya.
kekekeke

February 24, 2012 at 1:16 PM

@nazirah
hehehehe maceh naz
:)

February 24, 2012 at 1:16 PM

@Miss Nadya
tahu takpe.
cool kot. hehehe

February 24, 2012 at 1:16 PM

@Ezy Chiaki
uih ape yang comel.
saya lagi comel kot.
wakakaka

February 24, 2012 at 1:17 PM

@wanabee
nama kite memang comel.
hehehehe.

kamu pon lagi ektreme !
hehe

February 24, 2012 at 1:17 PM

@Anyyss Shuhaimi
sweet sangat kan.
huahuahua

February 24, 2012 at 1:18 PM

@zulhilmi tempoyak
tak nampak sangat tapi ade jugak lah beza kaler dia dengan before ni.
hehehehe

February 24, 2012 at 1:18 PM

@dhiera
hahahaha boring tade keje.
padehal keje melambak :P

February 24, 2012 at 1:18 PM

@teha
padan muke die :P

February 24, 2012 at 1:19 PM

@Juliet_iRa~"
memang sedap and terbaik !
hehehe

February 24, 2012 at 1:19 PM

@Hanie Dew
alamak aku lupe lah.
hahahaha

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal