Tuesday, January 25, 2011

pengalaman histeria?



  
tadi tiba-tiba terbeli paper cosmo.
padahal boleh je baca online.
mentang2 duit dah masuk.
oppsss..
xD



oh lagi satu seumur hidup aku tak pernah beli cosmo.
selalu aku beli harian metro.
tak lah selalu tapi kalau aku beli paper mesti amik metro.
tiba tiba arini beli cosmo.
pelik pelik




senanya aku  tertarik dengan tajuk nih.



Pelajar histeria jilat darah sendiri





tiba tiba teringat dulu time aku sekolah menengah.
tem tuh aku form 5 kot.
kejadian histeria yang memang aku tak boleh nak lupe seumur hidup aku.
peh ayat gila seyes kan.
kah kah kah.




masa tuh ramai gila budak sekolah aku kene histeria.
budak junior dorm aku kene sorang.
tem tuh aku jadi ketia dorm.
so tunjuk lah kewibawaan menjaga dia lebih sikit kan.
cewahhh.




tapi seyes weh.
masa tuh memang cuak gila pork wa cakap lu.
kejap kejap dengar budak ni jerit.
kejap kejap lagi dengar budak sana jerit lagi.
5 minit budak lain pulak jerit.





dah la sekolah aku tuh keliling semua hutan.
memang seram.
tapi sekarang bila aku datang balik bandar penawar dah maju woo..
dulu time aku sekolah taknak pulak maju.
coi betol.
xD






d









With Love : Syazwana Jamal :)


6 comments

January 25, 2011 at 7:32 PM

histeria tu mainan perasaan.
hey. skola bandar penawar ke dulu??

January 25, 2011 at 8:53 PM

pernah experience berdepan dengan budak histeria..sampai menggigilah jugak baca quran tu..

January 25, 2011 at 11:02 PM

@Azam Shah

haah.sekolah sains bandar penawar..kenape eh??

January 25, 2011 at 11:02 PM

@mizzura

seram gila kan..
xD

January 26, 2011 at 2:50 AM

takot la pulop tgh pagi2 buta ni teringt kisah ni.. hehe

BTW wana kene tag kat sini taw 1st GA Pearl by mOoN

January 26, 2011 at 9:34 AM

@gaung

hehehe..takot kan..

okey2 nanti kite terjah k..

:D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal