Tuesday, January 25, 2011

Bila hidung bertukar jadi paip..



  
  
semalam bangun-bangun pagi je tiba-tiba hidung aku dah bertukar jadi paip air.
peh gila seksa aku cakap ko.
aku memang paling benci kalau kene selsema.
tapi nak buat camne.
selsema ni macam penyakit melekat kat aku.
kah kah kah.


so semalam aku pergi kelas bawak towel kecik macam budak2 sekolah rendah.
sekali lecturer aku pon selsema lah pulak.
kejap2 pergi toilet.
nanti p toilet lagi.
xD


lepas kelas aku ade discussion group pukul 2.
tapi aku tak larat sangat aku mesej kawan aku pastuh aku terus balik.
sebab bila selsema kita akan rasa ngantok yang amat gila pork.
xD


balik rehat2 kejap.
petang tuh aku pergi beli makanan pastuh dinner terus sebab aku tak lunch pastuh tengok tv jap citer tiramisu pastuh ngantuk gila ayam.
dalam kol 8 terus masuk tido.
ingat nak bangun balik tapi haram.


actually pukul 12 something aku terbangun tapi kepala berat gila mati so aku sambung tido.
bangun2 je dah pagi.
naseb kelas petang.
tapi penangan tido lama tuh bukan selsema aku baik tambah lagi sakit kepala.
nice kan.
grrrr...




bad flu. :(






x

With Love : Syazwana Jamal :)


Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal