Loading...

Monday, April 30, 2012

Kedai yang kelakar.



                  

Semalam pergi makan malam kat satu kedai makan ni.
time tuh dah pukul 11pm lebih.
disebabkan nak kejar wayang pukul 1250am kitorang decide nak makan makanan yang cepat siap.
so decide makan nasi goreng je.
bukak2 buku menu je terkekeh-kekeh aku gelak.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


NISI GORANG KAMPUNG 1 !!


sumpah lawak.
nak kata typo semua perkataan goreng jadi gorang.
kalau satu je boleh tahan lagi.


Okey yang ni aku paham typo. maybe nak tulis biasa tertulis baisa. dimaafkan. tapi bila bukak menu bahagian air sumpah nak menangis tahan gelak.





Den nak order Jus Tombikai 1 dengan Jus Corrot 1 ! Eh nak Jus Appel  1 jugak lah. Nama macam sedap je :P






Sambil makan sambil gelak.
adoii bagus betul kedai makan ni.
menghiburkan hati betul.




lepas makan terus pergi Mid Valley.
Akram la ajak tengok wayang mid nite.
aku ni kalau mid nite memang sah2 lah wayang yang tengok aku.
dah la pukul 1250am.



tapi full house kau !
sebesar-besar hall tu penuh.
dah la tengok Avengers. sanggup pulak orang2 yang amik seat depan sekali tuh.
macamkan esok GSC Mid Valley tuh tutup.
padahal esok kan cuti.
naseb baik Akram beli online so dapatlah seat belakang.




dan seperti yang dijangka, tersengguk-sengguk aku tengok cerita tuh.
cerita tu memang superb.
mata aku je yang banyak syaiton bergayut-gayut.
tetiba je terlelap. padahal aku rasa besar dah aku bukak mata.
tup tup tersedar tengah scene perang. tup tup lagi tengah kejar-kejar. tup tup lagi scene lain.
oh stress.



naseb baik paham jugak cerita tuh.
kalau tak berangin je lah si Akram tuh.
dah la tiket mahal pat belas hinggit.
pastuh aku yang beria nak tengok Avengers.
tetibe tertido. dulu tengok Eagle Eye yang action tu pon midnite aku tido jugak. hahaha !




hanya orang yang dah tengok Avengers je akan paham dialog ni "Dewa Lembik!"

kalau nak paham sila pergi tengok. hahakkk.



okbai.



                                  
With Love : Syazwana Jamal :)


13 comments

April 30, 2012 at 11:13 AM

bhahaha.. xleh blah..
gorang gorang!
tombikai katenye,,
kahkah

April 30, 2012 at 11:19 AM

orang mano bukak kodai ni. kih3 sokit perot =)

April 30, 2012 at 11:21 AM

wahhh. ni memang typo ke ape? hehhe

comel je tombikai corrot! hehe..

esok baru sy g tengok Avengers! uhuk..

April 30, 2012 at 11:59 AM

erk. org siam ke?

-,-

April 30, 2012 at 1:14 PM

heee mmg sll je org tulis typo kat menu..;p

wahh dah tgk ea..ira xsempat ag wana..:)

April 30, 2012 at 3:02 PM

kesian..typo tu hehe

April 30, 2012 at 5:45 PM

hahahaahahahaha..tergelak aku baca menu2 dia....kesian...


x tgok lg ni avengers...tgh cari masa nk tgok ni..geram tgok budak asyik post psl avengers..

April 30, 2012 at 11:49 PM

rasa ye budak2 kot yg tulis tu. mana tahu tuan kedai pandai kire je tapi tak pandai mengeja. hekhek

psst, kedai mana tu?

lama gile dah tak tengok wayang. teringin la pulak~

May 1, 2012 at 8:36 AM

blogwalking.. bestnyer dah tgk avengers. tak sempat lagi nak tgk.. :) come n visit my blog sometimes ye..

May 1, 2012 at 1:55 PM

bahasa jiwa bangsa.. haha
lawak2.. kedai tu nk buat org terhibur kat kedai dye sbb tu dye tulis menu cm tu kot..

May 2, 2012 at 8:28 AM

Akak rasa keyboard komputer orang kedai tu dah banyak kena makan tikus kot. Hehehe...

Akak pun nak pergi tengok Avengers hari ni (hoorey!!)

May 2, 2012 at 12:36 PM

kih3..lawak2..

May 3, 2012 at 5:37 PM

The Avengers memang Awesome. Shiem pun dah tengok. Awak mkn ape mlm tu ? Nisi eh ? hihi

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal