Monday, December 5, 2011

Vector Naz Cahaya Cinta Ilahi



                                              

Tahu tak betapa takde moodnya aku hari Isnin ni.
monday blue katenyeee.
dah la boss aku suruh marking test student dia yang takde kene mengena dengan aku.
sebab aku baik aku tak buat kerja dia.
aku buat kerja lain.
kahh kahh !!




ini Naz Cci.
sape tak kenal pergi terjah blog dia.







sukahati aku nak buat kerja lain kan.
nak buat camne.
melukis lagi best daripada buat kerja2 research
Y___________Y






okey aku nak marking test student.
kang esok boss aku mintak mati lah haku.
nak tunjuk muka comel kang takut orang tue tuh terpikat je.
tak relaaaaaaaaaaaaaa ah kak.


okbai.






tempahan di buka sekarang.
berminat email kan kepada : syazwanajamal@hotmail.com



                                   
                                                  


With Love : Syazwana Jamal :)


24 comments

December 5, 2011 at 3:58 PM

akak dh dapt vector awak..thanx ya..akak dh buat gambar profile

December 5, 2011 at 4:12 PM

Wahhh...camne nak lukis tu?nice la!! ★★

December 5, 2011 at 4:17 PM

huaaaaa knp cci je dpt.untung cci =) hehehe

December 5, 2011 at 6:57 PM

jadi RA ke?

December 5, 2011 at 7:18 PM

tukar kerjaya jela kalo gitu..
kehkeh

December 5, 2011 at 7:43 PM

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

sama-sama kak.
bagus lah akak suke.
hehe

December 5, 2011 at 7:44 PM

@MiSz fiFiEyQa

hehehe mekasih.
guna excel je.
:)

December 5, 2011 at 7:44 PM

@rara pinkmafia

entah.
sebab tibe2 nak lukis dia
:P

December 5, 2011 at 7:44 PM

@Rozuan Ismail

yup.
RA je lah buat masa sekarang ni.
huhu

December 5, 2011 at 7:45 PM

@Ezy Chiaki

kerjaya sekarang tetap di hati.
huahuahua
:P

December 5, 2011 at 10:27 PM

macam kenaiii...

cantikkk...;)

December 5, 2011 at 11:13 PM

cantekkk!

December 6, 2011 at 3:52 AM

Amboi comelnya dia..

December 6, 2011 at 7:36 AM

Kem salam kat boss tu ye? Hahaha...

December 6, 2011 at 10:38 AM

@ILA HonEyBuNNy

heee thanks :)

December 6, 2011 at 10:38 AM

@Sarah Mohd Saleh

thanks you
:D

December 6, 2011 at 10:38 AM

@KizZ

saya memang comel.
:P

December 6, 2011 at 10:39 AM

@Khuzrin Kamarudin

errr tamo lah.
huahuahua.
:P

December 7, 2011 at 12:40 PM

hampir sebijik!!

December 7, 2011 at 1:50 PM

uwaaaa terharunyeee
sori yunk lambat datang blog kamoooo huhu nanti cci prOmote kat blog cci lak ek wiwiwi sayang kamoooo muahxx

December 7, 2011 at 3:11 PM

@dhiera

heee mekasih
:)

December 7, 2011 at 3:11 PM

@nazirah

no hal lah babe.
hehehe
:D

December 8, 2011 at 1:33 PM

:)

December 8, 2011 at 5:32 PM

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal