Thursday, January 12, 2012

Untunglah jadi blogger dapat hadiah.



                                    
hari ni aku dapat sesuatu bungkusan.
aku syak dah lama bungkusan ni ada dalam peti surat rumah aku.
tapi sebab peti tuh berkunci and kunci pada housemate aku and peti surat kat ground floor so malas sangat nak check.
tadi tetiba teringat so terus mintak tolong housemate aku yang pegang kunci pegi amik. hehe.
nak tau ape dia ?





TARAAA !!
tebal kau sampul surat ni sebab dalam macam ade lapisan yang plastik boleh picit2 tuh (tak paham abaikan)










siap ada cover letter lagi.
dah macam dapat bungkusan ape dah.









itulah dia voucher makan RM10 dengan keychain upin eh ke ipin yang ade jambul.
entah aku pon tak hingat.





actually bukan voucher KFC tapi boleh bawak pergi pizza hut dengan rasamas jugak.
hai macam taw2 je aku ni memang suka makan.
tima kasih banyak2 lah pada owner blog PONDOK USANG.




ceritanya camni.
bulan lepas aku komen dekat entry abang ni.
last2 entry dia ada teka-teki "banyak-banyak ikan, ikan apa yang bila mati dia tukar nama orang lelaki"
haaa jawab-jawab.



tak payah la meh aku bagi jawapan.
ikan BAKAR lah.
tak sangka pulak aku jadi orang pertama yang komen and betul. hihihi.







hai ada jugak tuah aku ni.
ingat seumur hidup tak pernah nak bertuah.
seyes kalau ada cabutan bertuah dari zaman aku kecit sampai lah dah gemuk ni tak pernah nombor aku naik.
kau stress tak.
adik aku tuh selalu pulak bertuah.
ape ke malang betul nasib aku ni.


kalau join giveaway pon harammmmm jugak nak bertuah nya.
jadi tu yang malas nak join pape.
ayat pasrah.
kahh kahh.


okey kalau rajin boleh singgah blog abang PONDOK USANG.
kau tengok komen2 entry dia fuhhh berpuluh-puluh rasa macam nak curik sikit je letak kat blog aku. hahaha !






okey nak call akram nak cerita betapa bertuah nya aku hari ni.
gediknya SJ ni.
kahhh kahhh

okbai.


                                            


With Love : Syazwana Jamal :)


27 comments

January 12, 2012 at 7:47 PM

kehkeh..
untung la dpt adiah..

January 12, 2012 at 7:54 PM

@Ezy Chiaki

memang untung pon.
kuang kuang.

January 12, 2012 at 8:09 PM

wah wah wah! tahniahhh..yang penting cover letter tu...macam menang beribu riban:) Heee:)

January 12, 2012 at 8:48 PM

wah!, boleh bahagi dua hadiah tu..heeeeee.. :D

January 12, 2012 at 9:05 PM

@laskar pelangi

tahu takpe.
padahalll.
haha
takpe yang penting hadiah jugak :D

January 12, 2012 at 9:05 PM

@Cik Lia Lomi

tak boleh.
kite makan banyak :P

January 12, 2012 at 9:26 PM

ok dengki sekejap sebab sepanjang aku berblogging tak pernah dapat hadiah. haha

January 12, 2012 at 9:34 PM

@Rozuan Ismail

haha !
naseb lah :P

January 12, 2012 at 9:52 PM

best ye wana~ tp kite rasa yg wana menang ni agak lama jugak ni. thn lepas kan kan kan? hehehe

wana, template wana semakin cantik. tak nak cantik kan template blog kite? hahaha

January 12, 2012 at 10:15 PM

@dhiera

memang lama pon.
huahuahua.

alah tade cantik mane pon :P

January 12, 2012 at 10:37 PM

wahhh...akak...tahniah...sy pon sama la mcm akak...dari dulu kalau cabutan bertuah x pernahnye nak dapat...entah bile la badi bertuah tu nak lekat..haha..nak tumpang akak punye boleh??haha

January 12, 2012 at 10:45 PM

belanjaa la..;p..heeee

tahniah wana!

psss : ooh separuh gak la ea kena potong..xpe dear...janji nyawa leh selamat lagi...kan..kena jaga2 la lepas ni.kencing manis bahaya kan..

January 12, 2012 at 10:53 PM

@MiSz fiFiEyQa

tak boleh sebab kite kuat makan tahu.
hihihi

January 12, 2012 at 10:54 PM

@Juliet_iRa~"

mekasih.
hik hik.
kite nak belanje diri sendiri je sebab kite kuat makan :P

January 13, 2012 at 6:18 AM

bagus la......hehe...ok la tu sorang RM5...lg 1 bg kat akram...hehe..

January 13, 2012 at 8:54 AM

kalau betina ikan patin kan..hihi..

tahniah dear!!

January 13, 2012 at 11:05 AM

Tahniah Syazwana... seronoknye dpt baucer kfc... kartun tu upin namanye... anak akak suke betul upin ipin ...tu yg tahu...hehehee... rezeki thn baru tu dear~

January 13, 2012 at 11:45 AM

hehe...bestnye..nak jugak pelisss...hehe

January 13, 2012 at 12:57 PM

@shahrazali

tak payah pon takpe.
dia dah gumuk.
kekeke

January 13, 2012 at 12:57 PM

@nuyui a.k.a miss YUI

thank you dear.
hhihihi

January 13, 2012 at 12:58 PM

@MaryaYusof

alhamdulillah.
hihi.
kite pon suke tapi terlupa sudah.
kikiki

January 13, 2012 at 12:58 PM

@acheeqa farhana

taboleh.
huahuahua

January 13, 2012 at 3:17 PM

tahniah!! aku phm pe rsnya kalau dpt hadiah beb! best gilers!

January 13, 2012 at 3:21 PM

@Jue

memang best gila pon.
ahahahaha !

January 15, 2012 at 11:23 PM

tukar template lagi!!! ni yang jeles ni~ wana, bape caj tukar2 template ni?

January 27, 2012 at 2:47 AM

nak jugak... nak jugak... hehe.. tahniah..

February 5, 2012 at 9:51 PM

tahniah.. :) bestnya dpt boucher maknn

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal