Loading...

Monday, October 8, 2012

Maskulin.





Hari ni aku sangat mengantuk.
Maybe sebab penat sangat.
Jumaat malam balik Johor. Gilir2 drive dengan adik aku.
sabtu ahad sibuk servis kereta lepas tu menyibuk-nyibuk kat rumah kawan aku yang kawen semalam.
tido bape jam je. pukul 5 petang gerak dari kota tinggi balik KL.
tak berhenti langsung sebab nak cepat sampai.
adoi tak larat sangat.


disebabkan lama tak jumpe Akram (lama lah sangat kan. hahahaha !) so saje2 je lah wassap die malam tadi tanye dia rindu aku ke tak.


Aku : Cakap rindu ke tak?

Akram : Eleh tanya soalan cepumas pulak..

Aku : Cakap la.

Akram : Malu lah nak jawab. huhuhu. Tak maskulin la kalau cakap2.

Aku : Ahhhhhhhh. taknak cakap takpe.

Akram : aah~~~taknak cakap...malu..



Dengan aku je pon. itu pon nak malu.
tumbuk kang.


cuba lah romantik sikit sekali sekala.
hahahaha.
pengsan.

okbai.
With Love : Syazwana Jamal :)


2 comments

October 9, 2012 at 4:27 PM

hehee mesti jenis penyegan....

October 10, 2012 at 10:44 PM

Mestila rindu tu.. Hehe.. Malu2 kuhceng pulak akram awak ni.. Hikhik! ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal