Loading...

Friday, February 8, 2013

Air bateri kereta berharga sehinggit





Akram : Dah belikan dah air bateri dulu.

Aku : Okey. Bape ringgit?

Akram : Doploh ringgit.

Aku : So nak claim lah ni?

Akram : Claim la. Ade orang tu kan baru dapat bonus.


Keluarkan purse bagi dia doploh hengget.


Akram : HAHAHAHHA! Mane ade. Air Bateri sehinggit je.

Aku : Tipu.

Akram : Betul lah. Paling mahal pon dua ringgit lebih kot.



Okey fine.


Sumber : Google


Baiklah adik-adik. Air bateri berharga sehinggit je ye.


okbai.








With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

February 8, 2013 at 2:02 PM

hehe. air bateri mmg murah pown. klu mahal tu air zam-2 kowt. haha :)

February 8, 2013 at 2:05 PM

@Hanim Irsyad
hahahahaha!
ok fine :P

February 8, 2013 at 2:42 PM

hahaha..seb bek dia x amik duit tu..

February 8, 2013 at 3:37 PM

hahaha..xkn la akram nk amek duit kesayangan dia kan :P

February 8, 2013 at 4:22 PM

hehehe..
nasib baik dia jujur kan...
memang murah pun air tu...

February 8, 2013 at 7:19 PM

nk dpt free?
kat mkmal kite ade.,.
air bateri ni air suling je sbnrnye..
haha..

February 9, 2013 at 2:57 AM

distilled water kiranya benda ni an... hehehe lepas ni, sis xakan ditipu lgi.. XD nakal ur buah hati

February 9, 2013 at 5:09 PM

Oooo. Baru tahu..hee

February 9, 2013 at 11:13 PM

Ooooo.. Kite pon baru tau la.. Almaklong la, takde kereta.. Tak reti bab2 kereta ni.. Tau naik duk sebelah, pastu tdo jer... Bhahahahah!

February 11, 2013 at 8:49 PM

Hahaha... standardlah tu Wana, akak pun bukan tahu sangat part-part kereta ni. Tahu bawak je :) Hehehe

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal