Loading...

Thursday, February 21, 2013

Jom Main Teka-Teka. Bukan senang Wana nak bagi hadiah ni.





Tak pernah blog ni nak bagi hadiah kan.
Hahaha!


Sebenarnya semalam aku kemas2 bilik.
Then terjumpalah sesuatu yang aku beli kat Cambodia dulu.
Aku pon tak perasan ade lebih.
Jadi disebabkan hadiah ade satu saje mari lah kite main teka teki.



Mr. Terry nak bagi hadiah ni. 



Rajen tak aku balut?
HAHAHHAHAHA!
Tu semua lebihan2 je yang aku jumpa.


Soalannya :

1. Apa nama penuh Akram?
2. Apa nama penuh aku?
3. Masa Akram pergi Bandung hari tu aku kirim kain kaler ape? And Akram beli kaler ape?


Sape yang rajen baca tau lah kot jawapannya semua kan.
Kalau takde belog and nak jawab boleh je.
Just jawab and drop email k.

Sape paling pantas dan betul adalah pemenang.
Alah macam biasa lah kan.
Sape pulak yang nak pilih yang paling lambat. Kehkeh.



Peaceeeeeeeee




Jawab jangan tak jawab.

Tarikh tutup ikot suka hati aku la.
HAHAHAHHAHAHA!

okbai.



With Love : Syazwana Jamal :)


5 comments

February 21, 2013 at 2:50 PM

nk teka wlupun xtau..kakaka..

mohd akram.. *ni akak bantai je..hahaha*

nur syazwana binti jamal..

awk kirim kaler turqoise tp akram beli kaler coklat gelap..


kekeke..ni namanya ngah xde keje..

February 21, 2013 at 4:14 PM

nama penuh tuan besar : Nor Akram Jamil
nama penuh puan besar : Nur Syazwana Jamal
kaler puan besar request : turquoise
kaler tuan besar beli : coklat gelap .






bagi aku sekarang !
hahaha ;D

February 21, 2013 at 7:17 PM

1) Nama penuh Akram ialah Nor Akram Jamil
2) Nama penuh akak ialah Nur Syazwana Jamal
3) Mula-mula turqoise pastu tukar kaler pink tapi Akram beli coklat gelap ada sulam benang emas sikit


Source : from your previous post, ahaha. Terasa seperti stalker

February 22, 2013 at 6:12 PM

alah, dah ada yg jawab..

February 26, 2013 at 3:07 AM

ala..xsmpat join!!

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal