Wednesday, May 18, 2011

Setuju ke ego perempuan lebih tinggi daripada lelaki.



selalu orang cakap ego lelaki lebih tinggi daripada perempuan kan. lelaki pantang kalah semua lelaki je nak menang. kalau bergaduh tuh susah lelaki nak pujuk. jatuh air muka katenye. betol ke?



so perempuan takde ego ke? or perempuan terpaksa merendahkan ego sendiri kerana sayangkan lelaki. hmmmm macam tu ke? kalau betol kesian lah perempuan. lagi2 perempuan kene mengalah. sikit2 perempuan. patot lah sekarang ni banyak je keluar berita perempuan kene dera lah kene pukul lah kene bunuh la. sebab ego lelaki ke?





perempuan tak boleh hidup tanpa lelaki? so perempuan kene mengalah selalu? siapa kate? zaman sekarang ni banyak je ibu tunggal yang berjaya. jadi bussinesswoman ada restoran sendiri boleh hidup berdikari. tengok Rozita Che Wan tuh meletop ape even takde laki.





tetiba je entry macam emosi je kan? haha !


ni takde kene mengene dengan sesiapa okey. saje je sebab layan perasaan. sebab sedang merindui seseorang tapi meng'ego'kan diri sendiri.












taknak jawab phone taknak reply sms taknak buat pape. bagi pengajaran sikit dekat lelaki tuh. baru depa tau jangan dok cari pasal je dekat perempuan. :P



yess aku memang agak ego jugak tapi aku bukan lelaki. haha !










ok bai.







With Love : Syazwana Jamal :)


38 comments

May 18, 2011 at 4:47 PM

perempuan pun ada ego jugak :) mmg betul . haha... kdg2 ble dah tak tahan , ego pmpn lg tinggi dr lelaki :P. tp kte ni kdg2 sng kne pujuk ..

May 18, 2011 at 5:21 PM

dua2 sama saja ..
kalau dah ego , masing2 nak sama tinggi ~
=)

May 18, 2011 at 5:26 PM

bila part lelaki buat salah and ask for forgiveness, time tu ego agak tinggi... hahahahah

May 18, 2011 at 6:06 PM

lelaki perempuan sama jak egonya hehe
saya pun kdg2 ego jugak..tp takpalah, bkn slalu ego ngn lelaki ni hehe

May 18, 2011 at 7:42 PM

he..he...cara xreply sms..xjwb call tu mmg terbaik la wana :)

May 18, 2011 at 7:44 PM

err, bukan laki lg ego ke?hehe

pape je lah..

May 18, 2011 at 8:32 PM

haha!! pompuan pun kena ada ego jugak.. biasa lah kan.. hehe :)

May 18, 2011 at 9:30 PM

ego cik ezy xde tgi sgt..
tp ade mase nye jdk tinggi melangit..
mmg pyh nk pujok kalo merajok.. haha

May 18, 2011 at 10:01 PM

Kalau dua2 ego susah la jugak kan?hehe

May 18, 2011 at 10:02 PM

sebenarnya namanya jer manusia ada akal ada emosi ...serupa jer egonya 2x5...

May 18, 2011 at 10:15 PM

bergantung pada keadaan jugak kot =)

May 18, 2011 at 10:40 PM

@Dayana AZ

bukan kamu je kite pon same.
lalala
:P

May 18, 2011 at 10:41 PM

@nelly

hehehe.
yeke?

May 18, 2011 at 10:41 PM

@Liyana Aziz

tapi kadang2 cair jugak.
haha !
:P

May 18, 2011 at 10:42 PM

@[sutera kasih]

tahu takpe.
asyik2 lelaki je menang kan
:P

May 18, 2011 at 10:42 PM

@ayanuts

haha lepas tuh rindu dem betol.
hik hik
:P

May 18, 2011 at 10:43 PM

@Rafi Nilhan

memang pon.
pape je lah.
hehehe :P

May 18, 2011 at 10:43 PM

@Amirrah Zawani

ye betol tuh.
hehehe
XD

May 18, 2011 at 10:44 PM

@Cik Ezy

haha !
kite senang merajuk tapi senang dipujuk.
menyampah :P

May 18, 2011 at 10:44 PM

@MiSz fiFiEyQa

betol2.
so kene mengalah salah sorang
:P

May 18, 2011 at 10:45 PM

@daddykoolz

hehe well nama pon manusia
:P

May 18, 2011 at 10:45 PM

@Rozuan Ismail

ye betol tuh
:P

May 18, 2011 at 11:23 PM

aha xpe, biarkan je
ni psl he willing to break kte punya ego or tak
if he will, dia hebat la tu

May 18, 2011 at 11:44 PM

@Yaty

i bet he will.
haha !
:P

May 19, 2011 at 12:06 AM

haha adekah A***M? :P

May 19, 2011 at 1:57 AM

he3, ikut orang jugak. Tah la...

Entry terbaru -> Gambaran / Lakaran Pelukis Stadium Baru Kelantan... (",)

May 19, 2011 at 7:38 AM

ala, rasanya dua2 pun sama, tgk situasi dan tempat kowt, lelaki ego kerana harga diri, perempuan ego untuk mempertahankan diri, hehe ^____^

Jemput dtg blog =)

May 19, 2011 at 8:07 AM

pergi baca novel Syahadah Gadis Ateis
jawapan pada persoalan kamu tu ada dalam novel tu

May 19, 2011 at 10:21 AM

@Yaty

no komen no komen.
hehehe :P

May 19, 2011 at 10:22 AM

@Budak Botak

so budak botak cemane pulak?
heeee
XD

May 19, 2011 at 10:22 AM

@Hans

bagus betol budak ni.
haha
:P

May 19, 2011 at 11:55 AM

laki memang ada yang suka ego. tapi aku taw perempuan lagi suka ego ni. ego kan senang, tak ada gear. eh, aku cerita pasal scooter ego lak. HAHA guraw........:)

May 19, 2011 at 5:01 PM

err.. ss rasa dua2 ada ego cuma cara ego tu ditunjukkan tu berbeza.. hehe

May 19, 2011 at 9:12 PM

@Simpleblanklife

ahaha.
sengal eh
;P

May 19, 2011 at 9:12 PM

@Siti Safiyyah

betol tuh.
yang penting ade persefahaman
:D

May 19, 2011 at 9:19 PM

@Anis Zafirah

kenape tak boleh datang blog?
:(

May 20, 2011 at 3:41 AM

saya tak setuju, rase 2 2 same kot. hehe!

May 20, 2011 at 10:55 AM

@farrafieqa redza ^^

bese lah dua2 pon manusia
:D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal