Thursday, September 9, 2010

Dua biji pau sudah berada di rumah



Selase malam ari tuh akak aku satu family dah selamat sampai kat umah...seronok giler ase sebab rumah aku dah jadik riuh bile 1 family dh berkumpul..lagi2 dengan adenye anak die yg dua org tuh(dua org ni la pau yg aku maksudkan)..hua3..yg 1st dah genap 3 taun 7/09 lepas..adik die genap setahun bulan depan..aku ni even x suke sgt ngan budak2 tp aku suke anak buah aku sebab dorg tersangat lah comelnye..hoho...

Muhammad Faiq Umair Muhammad Faizie



si fotogenik..
Si kecik ni memang x takot org langsung..tu yg seronok..ase nak picit2 jek pipi die tuh..hoho...

p/s: gambar kakak die xde sebab asyik men dgn mak usu anis die jek..xnak layan aku..so aku xmau amik gambar die..hua3...




With Love : Syazwana Jamal :)


2 comments

September 14, 2010 at 7:33 PM

ngn adik sndr pn nk jeles ke?? ank sdra ko dh bosan ngn ko sbb 2 die bralih arah~XD

September 14, 2010 at 11:18 PM

hahahaha....
die jeles sebb aku layan adik die jek..
gagagaga

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal