Loading...

Sunday, May 20, 2012

Perangai abnormal lelaki ni.



                                     



Ni aku nak tanya sikit adakah suami korang atau boipren korang atau teman tapi mesra korang yang ada perangai abnormal macam Akram ni.
Abnormal lah bagi aku sebab before ni bekas-bekas boipren aku (ayat selalu nak hot kan. kahh kahh) tak pernah pulak berperangai macam ni.
Perangai abnormal tu adalah setiap kali gaduh dia akan hantar mesej yang sangat banyak sampai beratus-ratus.
Kadang2 tu mesej yang sama. Kadang2 mesej lain2. Kadang2 mesej kosong.



Perangai sangat kan. Macam nak tampar je. Memenuhkan inbox aku. Naseb baik lah phone aku ni auto delete mesej kalau dah full. Kalau tak dah satu keje pulak aku nak delete mesej2 dia tuh. grrrr.


Kisahnya semalam saje je lah aku gurau2 dengan dia ni.
Selalunya dia okey je.
Entah hantu ape masuk dalam badan die semalam tetiba nak tacing.
Eh apehal kan.


Lepas tuh sentap sebab aku tak pujuk. Aku buat bodoh je.
Alololo comel lah merajuk camtuh?
Boleh bla. Kahhh kahh.



Aku ni perangai sikit.
Daripada dulu perangai aku kalau orang buat salah aku merajuk.
Kalau aku buat salah pon at the end aku yang merajuk jugak.
Tak tahan kan dengan perangai aku. Wakakaka.



So aku silent phone pastuh tido.
bangun2 pagi hamik kau tiga puloh nam mesej masuk.
Sampai nak kong batery aku. siot betul.
Bangun2 pergi cas henpon. Tetap silent.
Pukul 9am check2 phone ade 57 mesej.


Ni baru sat tadi aku check phone ade 12 mesej.
Amboi2 mentang2 lah mesej aku satu sen je kau hantar banyak2 ye.
Ni cara-cara mesej 1 sen.
Pasni kitorang nak pakai line celcom yang mesej dengan call free tuh entah2 satu minit seribu mesej aku dapat. -_________________-"




Gelabah la Akram ni.
Padahal tau je aku mana lah pernah merajuk lama-lama.
Saje lettew nak sweet2 dengan aku.




Okey nak pergi check henpon yang tengah cas tuh.


okbai.



                                     
With Love : Syazwana Jamal :)


26 comments

May 20, 2012 at 11:58 AM

Mak aihhh... untung Digi! Eh pakai Digi ke? Hehehe...

May 20, 2012 at 12:38 PM

haha..erm..buah ati takde lak wat cmtu..tpi die akan anter satu mesg yg pnjg pastu ayt dlm mesg tu msti wat kite rasa cm serba salah.hee

May 20, 2012 at 12:39 PM

haha..erm..buah ati takde lak wat cmtu..tpi die akan anter satu mesg yg pnjg pastu ayt dlm mesg tu msti wat kite rasa cm serba salah.hee

May 20, 2012 at 2:24 PM

bse nye pompuan yg pangai cam gni..
saye la 2.. kikiki

May 21, 2012 at 2:21 AM

alololo.... suwitnyeee..... boifren sy pown ade perangai same....nasib ahh plan celcom lain2 kalau tak.... msti sekejap2 dapat call siap tulis kat wall fb die ag, menyampah gakk...hakk hakk

May 21, 2012 at 7:56 AM

homakkk. gile banyak mesej. hahahaha.
biase laki ni bile kite dh xlyn satu mesej, die senyap je. ni lain pulak. hoho

May 21, 2012 at 11:05 AM

hahahah so sweet..xpe layankan aje..biorkan dia meroyan pujuk diri sendiri sorang2.sape suh merajuk kan hahahha

May 21, 2012 at 11:58 AM

dia nak manja2 la wana =)

May 21, 2012 at 2:58 PM

alahai comelnya kamu dua org ni hehe

May 21, 2012 at 6:36 PM

fulamak. ber ton ton mesej akram bg kat ko. hahahahahha.kalau henpon tu hidup mau dia pengsan.

May 21, 2012 at 8:52 PM

selalu kena misscall jew.. argghhh.. terpakse off hp :P tapi bile off hp. dapat msg dari celcom plak, miscall menimbun! :P

May 22, 2012 at 2:31 AM

ni abnormal ke buang tabiat namanye ni.. hehe.. abg iwan gurau je ye.. jgn gado lama2 sgt tau... Selamat Menyambut Bulan Rejab... =)

May 22, 2012 at 9:20 AM

rajin betol akram tu ye....hehehe...

lelaki ni,, bila dia tgh semangat pujuk,, baik cepat2 kurangkan merajuk tu....bukan pe,,takut sampai 1 tahap dia malas nk pujuk,,susah nnti..hehe....

sesetengah lelaki la cmtu..

May 22, 2012 at 12:21 PM

@Reena
eh tak lah maxis. tu lah mengkayekan si kap lam ya nga je. hehehe

May 22, 2012 at 12:21 PM

@Cik Yatt
itu sudah wajib. ni tambah lagi. pening kepala. kui kui

May 22, 2012 at 12:22 PM

@Ezy Chiaki
owh. kuat merajuk eh dia ni. hehehe

May 22, 2012 at 12:22 PM

@Ruyi Issabelle
memang menyampah. tapi nak buat camne kan. hahaha :P

May 22, 2012 at 12:23 PM

@Puteri Iqa Izyan
akram memang lain daripada yang lain.
huahuahua

May 22, 2012 at 12:23 PM

@saffiya_aleesya @ echa
tu lah mengalahkan pompuan. keh keh keh.

May 22, 2012 at 12:23 PM

@Nurul Husna Mohd Hassan
tapi kite suka tak layan dia. hahaha :P

May 22, 2012 at 12:23 PM

@[sutera kasih]
mekasih. hik hik :D

May 22, 2012 at 12:24 PM

@Hanie Dew
kalau henpon tu boleh cakap dah lama aku kene maki. hahakk

May 22, 2012 at 12:24 PM

@Hanim Irsyad
keh keh. kesian kita kan kan. lelaki ni mengade jugak :P

May 22, 2012 at 12:24 PM

@Pondok Usang
selamat menyambut bulan rejab jugak abang iwan !
hehehehe

May 22, 2012 at 12:25 PM

@shahrazali
tapi akram lain. lalala :P

May 23, 2012 at 2:14 PM

normal je tu...hehee miskol sampai berats kali pun ada kes...tp rasa mcm agak sengallah...

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal