Friday, September 24, 2010

Produk Wajib Ada



Korang taw 10 produk yang pompan harus ada..hehehe

1. Little black dress
Pesal little ek??camtuh orang gemok comel cam aku takley pakai lah??Haih..ape punye tips lah..tp tape aku x minat pon pakai dress2 neh..kalau p dinner jek pakai..kalau kuar date (opss sensitif) tade nya nak pakai2 dress neh..hoho

neh pinjam pakcik google punye sebab
aku ta penah ade black dress..hehe


2. Jeans
Haha..yang neh memang i loike..aku suke pakai yang simple2 jek..macam jeans ngan shirt..kadang2 kalau dah bosan baru tukar pakai legging ke short ke kan..sape nak ckp die x penah ade jeans??sila angkat tangan..memang penipu kan kan kan..hoho

antara koleksi jeans..



3. Flat shoes
Ha yang neh pon aku loike gak sebab nye kaki aku neh cepat jek nak gelap..kalaw pakai sandal tuh memang belang abes lah..aku yang x reti jaga kaki ke Malaysia neh yang panas sangat..haih

beli sebab kaler die lawa..
tp tak penah pakai lagi..


4. High Heels
Neh aku loike sket2 jek..sebabnya kaki aku neh senang melecet..sebab tuh aku lagi prefer pakai wedges drpd pakai heels..tuh pon kalaw nak p function jek..kalau p shopping memang mintak ampun lah nak pakai kan..tp kalaw mood tengah gedik aku pakai gak tp dalam beg mesti prepair sandal tak pon selipar..hoho..tp benda2 neh sesuai lah untuk aku yang pendek  opss yang comel neh kan kan kan..

meletop giteww..


5. Kemeja polos puteh.
Yang neh memang thumbs up!Dah lame senanya aku cari bende neh tp tiap kali aku cari mesti tade..tp kalaw aku xnak beli melambak-lambak jek depan mate aku..tp ari tuh jalan2 jumpe gak kat TS..x pikir panjang terus rembat satu..hoho

auwww..suci you!


6. Aksesori
Aku jenis x minat sangat pakai aksesori2 neh..macam rimas..kadang2 aku tengok orang laen pakai gelang banyak2 macam cool jek ek..tp bila aku pakai hoih x tahan..gatal2 tangan aku..huahuahua

pinjam pakcik google gak..
sebab aku tade..ade pon kat umah johor..


7. Kardigan
Benda neh rumet aku yang kenalkan kat aku..aku kan low profile mane nak jumpe mende2 neh sume..PANNGG!!gedik ek..haha..so bila tengok rumet pakai cm cantek jek ape lagi terus soal selidik ngan die tempat mane yg banyak cardigan and yang penting haruslah murah2(kate jimat kan)..huahuahua

antara yang dipaparkan..


8. Flat sandals
Neh memang aku suke..ari2 pon aku pakai wat pegi kelas..senang mudah jimat kaki pon x saket..hoho..

si banyak berjasa


9. Clutch
Alamak benda neh macam aku tade jek..sebabnya aku suka pakai purse biasa2 jek..tp handbag aku ade banyak..boley x?

ini lah purse bese2 aku..
ade sape2 nak bagi aku clutch?


10. Tank top polos
Yang neh aku banyak tapi yang simple2 jek..tengok orang pakai mcm cantek eh..tp bila sendiri nak beli tengok sume macam x cantek pulak..jadi sila lah bagi saya hadiah..huahuahua

x polos sangat pon!haha

With Love : Syazwana Jamal :)


4 comments

September 24, 2010 at 1:33 PM

muehehe! manyak yg gua xde! kui3

September 24, 2010 at 1:44 PM

CM: sok wiken
bley carik manyak2..
hehehe :)

September 24, 2010 at 6:43 PM

eik sure ke tu clucth yang.. tak nmpk cam clucth pon.. cube g tanye pakcik google.. :P

September 24, 2010 at 7:30 PM

gambar tuh bukan clutch...
i mean aku tade clutch..
aku ade purse bese2 jek...
huahuahua...

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal