Friday, October 29, 2010

Gigi susu saya



aku nak habaq ni..
kalau korang tengah pressure or stress or tertekan or yg sewaktu dengannye kan kan kan..
aku nak bagi korang bace satu blog nih..

seyes korang mesti suke..
sumpah comel giler..

blog tuh pasal  pengembaraan dua batang gigi susu yang sangat comel..
name dorang ickle and lardee..


yang kiri lardee yg kanan ickle








comel giler kan kan kan..
xD


ni la penulis die..caye tak caye tak..


nak bace banyak2 mai click blog ni..
my milk toof

enjoy!!


Adiosss..


With Love : Syazwana Jamal :)


4 comments

October 29, 2010 at 8:14 PM

wah.
comel2.
XD

October 29, 2010 at 8:22 PM

memang comei gilerr!
xD

December 10, 2010 at 11:49 AM

kecik2 lagi da pandai ye.. comeyl!

December 10, 2010 at 12:00 PM

@kai azmier
comel sangat kan
xD

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal