Loading...

Saturday, October 30, 2010

Kacang Pool Haji



memperkenalkan



penah dengar kacang pool???
penah makan???
aku penah makan sekali kat kedai atas tuh..
kat larkin bomba jb..

roti XXL


kacang pool

kacang pool ni kacang parang yg di masak dengan rempah pastuh makan sekali dengan roti..
sedap gak..
tetibe teringat..
pastuh rase mcm nak makan..
google2 baru taw die ade cawangan kat damansara
xD




nak ajk ajak pegi la
xD

tapi harge die mcm mahal sket jek..
ke mahal banyak???
mentang2 bukak kat damansara
:(



Kacang Pool Haji
D-G-07 Ritze Perdana,
No 5 Jln PJU 8/2,
Bandar Damansara,
47820 Ptaling jaya
Selangor


adeh
lapar la plak..
jom pegi ramai2 nak???
:D


Adiosss...


With Love : Syazwana Jamal :)


3 comments

October 31, 2010 at 9:21 AM

weyh, asyik2 nak ajak ajak ko je. ajak la aku jugak. pastu boleh la rempit sama2. ko bonceng aku. pastu aku brek mengejut. ngeee~~

October 31, 2010 at 3:42 PM

oi momok...
sebab tuh la aku xnak ajak ko..
wakakakaka
aku bonceng ajak..
ko sendirian berhad...
:p

November 1, 2010 at 12:30 PM

hahahaha.... kehkehkeh....

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal