Loading...

Thursday, October 21, 2010

Cendol vs. KFC PJ



baru balik makan cendol dekat2 ngan KFC PJ..
heaven gilleeerrrrr!!!!!



senanye dari last wik dah plan nak makan cendol..
tp x kesampaian..
padehal dekat je pon..
wakakakaka..
akhirnye berjaya gak ari ni..
dengan angin yg sepoi2 bahasa..
rase mcm kat tepi pantai plak..
XD





ktorang makan cendol bese je..
harge baru RM1.50
pastuh amik rojak bese 1=rm3.50
kalau rojak campur mee rm4++ kot..
pastuh ade cendol pulut gak..
heeee...

len kali makan lagi..
asik2 makan KFC jek..
borink..
:D

pas makan cendol mate pon berat..
lalalala~
zzzzzz..


Adiosss...
With Love : Syazwana Jamal :)


6 comments

October 21, 2010 at 8:05 PM

huh.... mcm la org len xpernah g je

October 21, 2010 at 8:30 PM

hek eleh blog aku biar la aku nak tulis ape pon..
at least bukan cm budak laki nak cari gaduh ngan dak pompan..
nak perang biar betol2 la..

October 21, 2010 at 8:53 PM

cendol sdp kalo dpt mkn time cuaca pns..he..he..heaven je rasa

October 21, 2010 at 9:03 PM

ayanuts:
tahu tape..
tp hari ni x panas..
tem nk kuar pon dah gerimis..
tp kejap je..
heee

June 25, 2013 at 4:13 PM

Hi Wana, kite new blogger. Slm prkrnalan. Bc n3 ni, kite nk sajes kt wana, ada lg satu tmpt cendol yg kite rase mablez gak arr. Kat kelana jaya, tepi padang bola. Arr cerr try ;)

June 25, 2013 at 4:16 PM

Harga pun berbaloi, cendol pun rae lemak , x ceghoi. Hihi

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal