Monday, October 11, 2010

Jerawat itu merah



sila abaikan mata yang mcm lebam sket tu.

lihat lah itu dunia...
grrr!!!
tension giler..
dah la arini pepagi ade presentation...
tem2 ni lah die nak kuar kan..
sebulan sekali mesti nak gak kuar..
ape la kirenye kalau ko x payah kuar2..
duduk dalam tuh diam2...
x boley ke..
tem aku nak present banyak dis wik la ko nak membesar segala..
dari last wik x nak plak kuar..
mengade tol...

pepagi dh marah2 kan..
spoil the mood tol..
haih..
okey la..
nak siap2 p kelas..



Adiosss...




With Love : Syazwana Jamal :)


Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal