Tuesday, December 14, 2010

Realiti konspirasi UNIVERSITY MALAYA!!!



   
salam

huh!baru dapat online.
ni pon sebab lunch dekat Oldtown Bangsar south.

banyak benda senanye nak cerita.
tapi banyak jugak masalah sampai tak dapat nak online
:(

nak cerita pasal UM yang baik gillerrrrrrrrrrrr pork!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cam haram!
sabar wana sabar
:)

nanti2 lah aku cerita ek.
tak boley lame ni.
banyak benda nak settle.
:(







oh lupe.
kepada semua followers (macam banyak sangat kan..kikiki)
thanx sebab follow blog aku yang tak seberapa ni.
nanti ade masa aku jalan blog korang pulak okey.
sekang memang tade masa
:)




bye korang.
have a nice day!








p/s: aku nak balik johor :'(










  




With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

December 14, 2010 at 3:19 PM

apakah..?? jgn la buat ak tertanye2. cis. sabar wana sabar.. kang ade plak yang report kaw kt um. hahahaahah :P

December 14, 2010 at 3:22 PM

ahaha.. ape lak kali nih.. =.=

mcam lapar, tetibe nk g gak la bangsar south tuh. heh. :)

December 14, 2010 at 9:11 PM

xsbr nk dgr ctr pork..cpt2 update tau :)

December 15, 2010 at 5:56 PM

@azureEn
hahaha
tuh la kan
sekali kene panggil dengan canselor
lols

December 15, 2010 at 5:57 PM

@Mra Mastura
pegi pegi jangan tak pegi
:p

December 15, 2010 at 5:57 PM

@ayanuts
sangat2 bz sampai takde mase nak hapdet

tunggu~

xD

December 19, 2010 at 10:05 AM

so sweet...

December 20, 2010 at 7:43 PM

@ziya adah~
ape yang suwit??

Anonymous
December 29, 2010 at 7:18 PM

MANE AMARAN ?baru nak kopi..yg tiade mgena yg hidup tu dan yg mati
-ajak

December 29, 2010 at 8:16 PM

@Anonymous
ala jak dah padam
ngade p lah buat sendiri
:D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal