Monday, May 23, 2011

Ahhhh. I Love him much much.








Yang belakang tuh anak buah aku nombor 2 Faiq Umair. kitorang panggil yayik je. ko tengok badan dia besar tak besar. dah ramai dah cakap umur dia macam 2 tahun lebih padahal 2 tahun tak sampai lagi. mana tak nya makan tak henti-henti.




pagi tadi dalam pukul 7.30am teman kakak aku check up baby dalam perut dekat klinik kesihatan. so aku jaga yayik aku bagi lah makan roti 60 sen tuh. balik klinik kitorang pergi brekfas roti canai suap sekali si yayik ni. balik rumah dalam pukul 10 kot singgah beli laksa fevret budak ni (hari-hari nak bekfes laksa). habes kau aku suap satu mangkuk. lepas tuh aku suap dadih pulak. menganga je lah mulut dia. hasilnya tengok lah tuh. :)


kadang-kadang makanan kakak dia pon dia nak makan jugak. budak-budak :P


yang depan tuh anak orang kakak aku tolong jaga sebab kakak aku tak kerja. padahal yang depan tuh lahir dulu tapi tengok perbezaan badan dorang. yayik nampak macam matang kan. well kate anak lelaki haruslah tough. kekeke :)




yayik ni susah sangat nak nangis. dulu masa kecit dia lah paling senang nak jaga. ko tinggal dia sensorang pon memang takkan dia nangis. kadang2 lapar pon tak nangis. kadang-kadang tuh aku geram aku kacau dia bagi nangis saje nak tengok dia nangis sebab dia nangis tak menyakitkan hati. slow je lepas tuh nanti dia pergi dekat semua orang panggil2 nama orang peluk2 orang. comelll !



sekarang hobi dia pergi duduk sorang2 dekat corner lepas tuh korek hidung. haha ! tak senonoh. sebab dia baru nak baik selsema so idung dia macam banyak kerak2 hingus tuh tak selesa kot. bila dah korek hidung orang panggil boolayan jek. hehe. yayik yayik.




btw budak2 kalau korek hidung depan orang ramai pon macam comel je kan. hehe.
tapiii kalau orang tue?

























Huduh !












ok bai.




With Love : Syazwana Jamal :)


14 comments

May 23, 2011 at 1:07 PM

comelnya huhu =)

May 23, 2011 at 2:53 PM

kiut :)
macam. . . . :)

May 23, 2011 at 4:55 PM
May 23, 2011 at 4:55 PM

@Rafi Nilhan

of cos macam i untie dia.
heee
:P

May 23, 2011 at 6:48 PM

comel!!!! :)

May 23, 2011 at 8:37 PM

waahhh bestnyer dah ada ank buah...kita xmerasa lagi nk ada ank buah ni sbb kita ank sulung

May 23, 2011 at 10:01 PM

@izzad b*

tomey !
:P

May 23, 2011 at 10:01 PM

@ayanuts

naseb baik kita anak ke 3
hehe ;)

May 24, 2011 at 6:21 AM

gambar mamat yg korek hidung tu comel lah.,
hahaha~

May 24, 2011 at 9:52 AM

hahahaha
kalau orang tu korek hidung memang sama macam dalam gambar tu
rakus je korek
hahahaha
lawak2

Meatball IKEA Halal

May 24, 2011 at 9:55 AM

kalau org dewasa korek hidung depan kita n then g basuh tgn xpe

ini x da korek kesat kat selaur n then nak balik SALAM adehhhhhhhhhhhh


H1N1 kot

>.<

May 24, 2011 at 4:24 PM

@Botak

haha !
tak boleh bla
:P

May 24, 2011 at 4:24 PM

@Hans

hehehe.
lawak lettew
:P

May 24, 2011 at 4:25 PM

@mr.syazwan

haha tuh memang mintak penampor kan.
:P

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal