Monday, January 23, 2012

Haloooooo Malaysia :)



Hallooooooooooo.
Aku sedang berlintas langsung dari atas katil dekat hotel ni haa.
Tengah layan Titanic sorang2.
Rasa macam loser pulak.
Hahahahaha !


Now kat Cambodia pukul 2 lebih.
Tolak satu jam dari Malaysia.
Nak upload gambar tapi tak boleh.
Al maklum lah update guna henpon je.
Malas haku nak angkut laptop segala.
Memberat beg aku je.


Cambodia tak hujan.
Panas gilaa.
Tu yang agak malas nak jalan kat luar.
Akibatnya tersadai kat bilik sorang2.


Tengok petang sikit kalau rajin.
Aku bukan ape asal kuar jalan je duit pon jalan.
Stresss aku. Haha !


Akram kerja malam dis week.
So mesti time2 cani die tengah membute.
Gila bosan.
Dah la dok sini dah macam vegetarian dah aku.
Sampai nak muntah tengok roti.



Okey lah.
Rimas pulak aku taip guna henpon kecik ni.
Nak pegi spa belum bukak pulak. Hehe.


Babai I miss U !!
I miss Malaysia too :)
With Love : Syazwana Jamal :)


11 comments

January 23, 2012 at 3:19 PM

hihikk..
untung la duk obersea.. kekeke..
jgn lupe ole2 utk saye! haha

January 23, 2012 at 3:28 PM

malaysia miss u too syazwana...hehe..

January 23, 2012 at 3:39 PM

jauh dia bersiaran ea..

tc dear..

January 24, 2012 at 1:36 PM

eh jauhnye brlintas langsung..hehe... :D

January 24, 2012 at 2:55 PM

best la dapat jejak obersea tu kan :)

btw, semoga selamat pergi dan juga selamat kembali :)

January 25, 2012 at 2:51 AM

syioknya! syioknya! *bunyik mat kool.hehe

January 26, 2012 at 1:07 PM

wow! nak souvenir. hoho!

January 26, 2012 at 3:11 PM

hati-hati di cambodia... :D

January 26, 2012 at 10:08 PM

wah, nanti dah balik stroy2 lah sikit ada apa kat sana,tunjuk gambar sekali.hihi..

January 27, 2012 at 3:33 PM

dear.....fly oversea eh...

Ya Allah..smpai ila xtau lma xberblog..heheh..

take care ya...jom3 g SPA..yeahh.

January 30, 2012 at 11:24 AM

wah g sane watpe dear??

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal