Monday, January 30, 2012

Makan makan dan makan.



                        


Fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
tarik nafas panjang2.
ada orang email aku tanya bila nak hapdet, bila nak hapdet.
terasa macam Hamis Jalikha pulak
jangan nak perahsan boleh tak Syazwana. =__=



actually rabu lepas lagi aku dah sampai Malaysia.
even flight air asia tuh delay 2 jam.
tapi dalam pukul 2pm dah sampai Malaysia dah.
tapiiiiiiiiiiiiiiiiii dan dan terus tak sihat.
pening2 kepala macam nak demam.
perubahan cuaca katekan. poyo gilak. haha !




tetapi walaupon tak sihat makan tetapp makan.
mangsanya macam biasa sape lagi Akram lah.
dia jemput aku kat airport.
pastuh terpaksa layan tekak aku nak makan ape.
masuk kereta terus zasss zasss pergi cari McD.
maklumlah kat Cambodia jadi vegeterian.
sampai Malaysia hambik Prosperity terus. alhamdulillah kenyang. :)



tak stop sampai kat situ je.
esoknya aku paksa Akram carikan aku nasi lemak paru.
tapi dia tak jumpa.
sob sob.
terpaksa makan nasi lemak ayam. boring.
nasib baik malam tuh mengketedarah ikan kerapu 3 rasa, tomyam ayam, kerabu sotong dengan telur dadar.
pehhhhhhhhhhhhhhhhhh nikmat nya duduk Malaysia ni tak terkata.
hahahahahaha !




okeylah aku banyak benda nak settle sebenarnya ni.
pening betol kepala.
nanti2 lah aku hapdet pasal Cambodia okey.
kalau aku rajin.
lagipon laptop pada Nor Akram Jamil.


owh sebut pasal nama penuh si Akram tuh teringat something.
Nama aku Nur Syazwana Jamal.
Akram pulak Nor Akram Jamil.
ehemm chemistry gittewwwww. kahhh kahhh !



hari tuh Akram cerita dia baru buat satu kad MAS.
kad ape tah lupe pulak aku.
tapiiiii boleh pulak orang tuh salah tulis nama dia pada kad tuh.
jadi Nor Akram Jamal.



cisssss.
A dengan I jauh kot.
tapi nama Akram ni memang selalu orang salah sebut.
hari tuh teman die pergi klinik akak tuh panggil dia Nor Ikram.


makcik aku lagi lah.
Nor IKHLAS terus.
nice one.


okbai.

                                                      
With Love : Syazwana Jamal :)


24 comments

January 30, 2012 at 10:41 AM

tak pasal2 makcik panggil panggil Nor IKHLAS terus.

asal tak Nur Kasih je? hee ;)

January 30, 2012 at 10:43 AM

sudah kembali ea..alhmdulillah..

January 30, 2012 at 11:18 AM

chewah! nama dah nak sama.dah xlama tu.cepat2 abis belajar eh.pastu jangan lupa jemput pelangi tau:)

January 30, 2012 at 11:49 AM

hahaha. terus jadi nur ikhlas. lagik jauh beza. haha. ;D

January 30, 2012 at 12:03 PM

hey cik adik, take care ya. ^^.

January 30, 2012 at 9:11 PM

welcome home :)

January 30, 2012 at 9:49 PM

hahaha lawak la..de ke patot nur Ikhlas...tgelak bce entry awk ;)

January 30, 2012 at 9:56 PM

hehehe, mengketedarah ya, memang kemistri gitewwww..heeeee

January 31, 2012 at 9:55 AM

hahaha.. rindu la dengan celoteh kamu dear.. hehe.. mst bz kan . cpt smbuh ye.. jgn skt2.. huhu psl nama tu .. aah la ada chemistry gitew. tp pasal yg slh pgl tu mmg tak bole blah la hehe

January 31, 2012 at 12:31 PM

@Nurul Iman Rosman
hahaha !
itu dah lain macam dah
:P

January 31, 2012 at 12:31 PM

@nuyui a.k.a miss YUI
alhamdulillah.
selamat :)

January 31, 2012 at 12:32 PM

@laskar pelangi
insyaallah.
kalau ade jodoh
:)

January 31, 2012 at 12:32 PM

@starzieti
tahu takpe.
ikhlas sungguh.
kekekeke

January 31, 2012 at 12:32 PM

@Azreen Amran
u too my dear !
hihihihi

January 31, 2012 at 12:33 PM

@ayanuts
thanks honey.
ngeeee ^^

January 31, 2012 at 12:33 PM

@SeRi mAnJa
makcik kite lah.
buat lawak je.
huhuhu

January 31, 2012 at 12:34 PM

@Cik Lia Lomi
kimia yang hebat.
kekeke

January 31, 2012 at 12:34 PM

@nazirah
kite pon rindu nak jalan2 blog awak. hehehehe

January 31, 2012 at 2:00 PM

hehe,nice entry.tak sabar nak baca entry cambodia.

nama dah nak dekat2 sama. cool!

January 31, 2012 at 9:23 PM

hehe. welkem home :)

byk nyee dye makan! :)

February 1, 2012 at 8:05 AM

@ctzainal
hehehehehe sabar ye.
wink wink ;)

February 1, 2012 at 8:05 AM

@هانيم إرشاد
saya memang suke makan.
hehehe

February 1, 2012 at 11:06 AM

hihi..akak salu tergelak-gelak bila bace entri awak..

February 1, 2012 at 11:40 AM

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty
hehehe boleh hilang stress kan kan kan. :D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal