Wednesday, January 18, 2012

Doakan saya :')



                             



sorry sebab now aku macam busy sikit.
siapkan tempahan untuk design blog.
takde lah pandai sangat tapi kalau korang malas nak cari code2 html (lagi2 now template baru banyak gila code dah lain =__= ) aku boleh tolong sikit2.
nak quotation boleh email aku at syazwanajamal@hotmail.com.
ecewah sempat lagi nak promote. kekekeke.



itu satu.
lagi satu aku busy lah sikit sebab esok pagi aku nak kene pergi Cambodia.
kalau pergi bercuti takpe jugak. ni lawatan kerja.
seminggu pulak tuh.
sumpah aku sangat cuak.
beselah orang kampung mana pandai nak naik flight segala ni.
selalu naik bas saje :(



kalau boleh aku nak suruh Akram hantar aku sampai seat dalam flight.
tapi apakan daya flight tu tak sama dengan bas ekpress.
*sedih*



tapi takpe.
sebagai anak Malaysia kita kene berani.
barulah Malaysia Boleh.



insya allah esok flight aku pukul 7.05am.
gila awal kan.
masalahnya yang aku cuak sangat tuh sebab aku kene gerak dari Malaysia sorang2.
bos aku gerak dari Laos sebab before tuh dia ada lawatan dekat sana.
dah la hari tuh aku baca fakta "Lipas goreng adalah makanan biasa di Cambodia"
memang malam ni aku nak sopink makanan banyak2. tak kire !
sanggup aku tak makan dekat sana.



so doakan aku selamat pergi dan balik.
berat betul hati nak pergi.
tsk tsk.
sebenarnya berat hati nak jauh dari Akram.
kah kahhhh.
gatal betol.






okey lah take care korang.
kalau rindu kat aku selalu2 lah datang blog aku ye.
doakan aku selamat :')


okbai.


                                             
With Love : Syazwana Jamal :)


12 comments

January 18, 2012 at 2:41 PM

tkcre ye dear..

January 18, 2012 at 2:46 PM

@nuyui a.k.a miss YUI

thank you sayang
:)

January 18, 2012 at 2:50 PM

hehe.best jugak dapt pergi negara org.ape2 pun, take care ye. semoga selamat pergi & balik. aminn :)

January 18, 2012 at 3:29 PM

wahh jauhnye p keje yUnkkk
pes time ke nek flight?
kte ni nama je keje dkt
dca tp tka penah naik flight
ngeehh.. cpt2 balek ye
takecare.. kte doakan wana
slmt pergi dan slmt pulang amin

January 18, 2012 at 4:40 PM

kalau akak kena naik flight sorang-sorang pehtu gi tmpt asing lak tu konpem berdebar x tido malam..


tp akak percaya awak kental.


moga selamat pergi dan pulang :)

January 18, 2012 at 7:10 PM

nk ole2 dr cambodia!
haha

January 19, 2012 at 9:34 AM

waahh jauh nye nk pegi..

papepon gud luck tau kat ngara org..
yg pnting jge diri baik2
smoga pjalanan pegi dn balik dirahmati ;D

January 20, 2012 at 5:46 AM

jauh berjalan nmpk.....

semoga selamat pergi dan balik ye...

January 20, 2012 at 8:30 PM

wah!!, best juga dapat ke luar negara, tapi hati-hati kat sana ya. :D

January 21, 2012 at 7:02 AM

takpe takpe..
walaupun sorang sorang fl8..
hero sentiasa ada..
kalau ade pape berlaku..
sebut je farid 3 kali..
ahahaha..
gudluck k

January 27, 2012 at 3:34 PM

all the best...;)

January 27, 2012 at 3:34 PM

all the best...;)

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal