Tuesday, January 10, 2012

Jadi blogger haruslah camwhore.



                      


macam lama je tak hapdet ek.
maklumlah busy sikit cari barang hantaran.
kahh kahh perasan gila.
nampak sangat gatalnye tuh bertingkat-tingkat.


sabtu lepas lepak dengan bestfriend aku yang keje kat bangi.
dah lama gila tak jumpa dia ni.
so petang Sabtu tuh tetiba dia meset ajak lepak.
alang2 aku dengan akram dah memang ade kat Mines kitorang pon okey2 je lah.


jumpa2 je member kitorang terus dapat soalan cepu cemas "korang ni bila nak kawen?"
bukan nak tanya aku sihat ke tak. ada duit ke tak kan. hahahahahaha!



Akram lagi best. dapat soalan mencabar "Eh kau bila nak masuk meminang Wana ni?"
siap lagi member aku bagi cadangan "Akram, kau dah boleh start kumpul duit sekarang, tahun depan dah boleh masuk meminang"



dia hingat kawen ni macam beli tutti frutty.
tutti frutty pon mahal taw.



malam tuh kitorang lepak makan2 dekat Kajang. dekat area2 Sungai Ramal kot.
ramai gila orang.
tapi dalam ramai2 tuh boleh pulak duduk sebelah meja dengan sorang senior sekolah aku merangkap kawan 1 batch Akram masa sekolah.
kecik dunia :)



* * * * * *



aku pegi Mines Sabtu ari tuh sebab nak cari henpon baru.
lepas henpon lama kene curi tak bertukar lagi.
dok guna henpon Nokia lama yang kejap2 kene caj. call lama sikit batery kong. stress !
terus rembat Samsung Galaxy Young satu.
itu je lah yang mampu.
orang lain pakai Note lah, SII lah, Wonder lah, aku amik yang paling murah je.
yang penting dapat free memory card, papago, blackmarket (tempat donlod free), game banyak Cina tuh installkan (hehe) and 5 cover belakang yang kalerful (putih, pink, hitam, oren and grey)




teruja tak? hahahaha.



first time aku pakai Samsung ni.
before ni pakai Nokia dengan Sony je.
tak pandang samsung ni.
la ni hambik takde sape dah pandang nokia dengan sony.
hahahahaha !


Akram tengok aku angkat Young mulalah dia pon nak jugak. sibuk je.
before ni aku cakap nak angkat BB, dia pon macam nak pakai BB gak.
tiba aku angkat Galaxy Young, dia pon cakap nak angkat Wonder or Ace bulan depan.
peniru betol. saje je nak sweet2 dengan aku.
pirahhhhh.



* * * * * *




tadi hantar Akram kat TBS. dia nak balik Johor. cuti 3 hari. naik bas saje. malas nak drive sorang2.
last 2 weeks kot ayah dia call nak mintak tolong hantar pegi hospital JB nak wat check up.
selalunya kalau nak pergi hospital pontian mak Akram yang drive.
mak dia tak berani drive jauh2.
so sebagai anak yang baik haruslah membantu ibu bapa :)



Akram cakap "ada tulis nama beb."
eleh macam lah aku tak pernah. malas je nak tunjuk. haha !








Aku : cepat buat peace nak amik gambar.

Akram : taknak ah. malu.

Aku : alah cepat lah. takde orang tengok pon. buat cani (sambil tunjuk gaya peace paling comel :P)

Akram : taknak jugak.

Aku : 5 saat je.

Akram : okey cepat. 1, 2, 3





dah ada henpon baru ni boleh la camwhore.
kate blogger.
tak blogger lah kalau tak camwhore.
kahh kahh.


okbai.



                                                        





With Love : Syazwana Jamal :)


27 comments

January 10, 2012 at 5:02 PM

hahaha..haruslah kan..klu x bukan blogger lah tu hihi..
bes kan pakai samsung

January 10, 2012 at 5:02 PM

hahaha..haruslah kan..klu x bukan blogger lah tu hihi..
bes kan pakai samsung

January 10, 2012 at 5:37 PM

@cik najihah

okeylah.
baru try2 ni.
hihihi

January 10, 2012 at 6:50 PM

hehe.. blogger kenalah camtu kan. hehe.. nice.. free2, jmput singgah blog sy, jmput bc entri HUKUM MANDATORI.

January 10, 2012 at 7:21 PM

kawen jgn lupa camwhore gak eh? hakhak XD

January 10, 2012 at 8:30 PM

@محمد رازيق

barulah blogger kan kan.
hahahha

January 10, 2012 at 8:30 PM

@Miss Xyz

itu sudah semestinya.
hahaha
:P

January 10, 2012 at 9:15 PM

hehe, sampaikan salam buat semua teman :)

January 10, 2012 at 9:31 PM

kau boleh geng dengan ayah aku .
ayah aku pakai Y ni . haaaaa , dia nak perasan gen Y lettew . hahaha xD

January 10, 2012 at 10:11 PM

hehehe, bersakan dengan handset baru..syioknya..

January 11, 2012 at 1:36 AM

meh sni nak masuk meminang..


#pasti akram jeles ni..hahaaa

January 11, 2012 at 8:36 AM

ewah..hp baru ea..comel kan..

xpernh pakai smsung..huhu,mgkin bakal bila hp ni wat hal..

January 11, 2012 at 10:21 AM

@Rtp Farra Arisha

bisa di atur.
huhuhu

January 11, 2012 at 10:21 AM

@Misshy Innz

ahahaha.
gila moden ayah kau.
ayah aku mane nak reti pakai touch2 ni.
ekekeke

January 11, 2012 at 10:22 AM

@Cik Lia Lomi

woot woot.
sekali sekala.
keh keh

January 11, 2012 at 10:22 AM

@Woofer Storm

ehemmm.
amboii.
:P

January 11, 2012 at 10:22 AM

@nuyui a.k.a miss YUI

mungkin nanti kan kan.
hihihi.

January 11, 2012 at 11:31 AM

eh?cik x penah pon camwhore.huhu

January 11, 2012 at 11:50 AM

@Original CikTeddy

ayyokk.
tak blogger tegar lettew.
hehehe

January 11, 2012 at 11:58 AM

Suke dgn cover belakang warna-warni hp baru tu... Tulah, kwn lama-lama kenalah kawin cepat ye tak...hehee ;)

January 11, 2012 at 12:25 PM

wah bestnyeee ade henfon baru bnyk free lak tu jeles2 nak beli gak la how much ek ? bli ktne hehe

January 11, 2012 at 12:30 PM

@MaryaYusof

insya allah kalau ade jodoh.
aminn :)

January 11, 2012 at 12:30 PM

@nazirah

tengok lah sape yang pilih kan.
hehehe

January 11, 2012 at 2:10 PM

akak nyer phone cikai je..tak kenal lah galaxy young ke yong ke tab tob semua hehe


oh inilah akram yg suwit tu eaaaa

January 11, 2012 at 4:20 PM

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

alamak malunye kite.
huhuhu

January 11, 2012 at 4:49 PM

fuyoo wana..pinjam samsung!;p

btol2..haha..bf ira plak y kdg2 tlg ira camwhore gambar mknn kalo kuar..kekeke ;p

tau gf dia blogger...ngeee

January 11, 2012 at 6:24 PM

@Juliet_iRa~"

tulah kite pon tengah dok mengajar si akram ni jugak.
hihihi

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal