Friday, January 13, 2012

Sape pernah buat baik ngaku.



                                    
Ahad ni last day untuk key in final mark student semua dalam data base.
so nak taknak hari ni jugak kene habeskan marking paper.
yelah takkan pulak ahad kau nak datang kerja semata-mata nak marking paper kan.
kuasaa aku.


semangat punya kerja sampai meja aku pon dah jadi macam tongkang pecah.





member aku tengok gambar ni benda pertama die komen bukan kerja aku yang menimbun tapi adalah "mesti ada teddy bear eh?"

cisss cemana aku boleh tak perasan masa amik gambar ni. kantoi disitu.
biasalah aku ni luar memang nampak garang tapi dalam hati tatappp ada taman.
kahhhh kahhh !






tengah syok2 aku tanda kertas final tiba-tiba ada satu paper budak ni aku jumpa sesuatu kat page akhir.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.







"tak sempat masa tapi saya tahu buat :("


baik ngaku sapa yang pernah buat camni.

ni nak kene bagi markah kesian ke cane ni?




bila aku check2 balik jawapan dia yang depan-depan aku rasa aku taw kenapa dia tak sempat jawab yang belakang.
tak tahu ?


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




dia lukis gambar kat atas tuh siap lah kaler2 bagai dengan pensel kaler purple.
yang sedihnya takde dalam skema jawapan pon. kui kui.
alahai dik dulu akak masuk exam bawak alat tulis basic je.
pen biru, pembaris, pemadam, liquid. tu je kot.
takde mase nak berkaler-kaler bagai ni.

lagi pon dik ini subjek engineering.
takde markah lebih untuk lukisan tercantik. hihihi





aku lupa pulak nak check budak ni lelaki ke perempuan.
kalau lelaki bagus jugak.
boleh aku bahan kat blog.
kahh kahh.




buat kerja takde semangat mana tapi sampai rumah dekat pukul 7 sebab jam.
gila punya jam yang tak gerak langsung.
nasib baik samsung galaxy Y menjadi peneman setia. kahh kahh.











konon lah letak gambar family, letak gambar ehem ehem jadi pembakar semangat.
tapi masuk opis tetapp benda pertama yang akan dibuat ialah bukak pesbuk, bukak blog.
camne nak maju? jawab jawab.



okbai.

                                                         
With Love : Syazwana Jamal :)


28 comments

January 13, 2012 at 11:33 PM

bila nak maju ye?haha.tp ygp nting meja bselerak tuh buatkan yg anda kerja kuat

January 14, 2012 at 2:23 AM

cikgu eh? sweetnyaa. budak tu pandai jawab soalan.

January 14, 2012 at 3:31 AM

hihi dulu waktu skolah selalu buat koma bahagian atas tu ""
bile dah blur waktu tu ayat yg simple pun tak ingat
eg : rubbish. tak ingat nak buat ayat pasal sampah tu so just buat "sampah", bile dah abis exam baru terigat word yg betul..haha

January 14, 2012 at 8:05 AM

haha. saye tak pena pulak tulis cam tuh tapi pena lukis kartun at ketas exam n tulis gudluck unt diri sndri. aha. :D

wana nih cikgu eh ?

January 14, 2012 at 8:32 AM

adeh..Lia tak pernah buat pun, nak kena bahan dengan cigu kalau buat macam tu...heeeeeeee

January 14, 2012 at 11:34 AM

aku tak pernag buat. tapi aku rasa memang betul dia tahu sebab tgk jawapan depan tu dia jawab dgn bersungguh sungguh.

ko lecturer kat mana ni.

January 14, 2012 at 11:42 AM

@Rozuan Ismail

hahaha tektik je tuh.
kekeke

January 14, 2012 at 11:42 AM

@Cik Jannah

saya bukan cikgu.
boleh baca page owner dekat atas
:)

January 14, 2012 at 11:43 AM

@schaze zainn

betul !
pernah buat jugak.
terdesak.
keke

January 14, 2012 at 11:43 AM

@starzieti

mesti pandai lukis ni kan.
hihi

saya bukan cikgu.
boleh baca page owner dekat atas
:)

January 14, 2012 at 11:44 AM

@Cik Lia Lomi

tahu takpe.
tak pasal2 kene bahan.
keekeke

January 14, 2012 at 12:45 PM

Akak tak pernah buat... Siyes.... Hheee....

January 14, 2012 at 3:37 PM

he..he..ada lagi rupanya yg buat pesann dkt dlm paper final

January 14, 2012 at 5:43 PM

usih rajin nyer budak tu..ngee..:)

siap ckp xsmpt wat ag..:)

try fesbukis skrg..:)

January 14, 2012 at 5:50 PM

mana ada hot..dush2...cubit pp wana..:)

January 14, 2012 at 6:26 PM

hehe. lecturer kat uniten ea? paper cam selalu tengok. hehe :D

January 14, 2012 at 6:27 PM

follow here :)

January 14, 2012 at 7:16 PM

weh.. ko ngaja kat ner..?? lecturer erk..??

January 15, 2012 at 12:49 AM

@msredcheesecake

saya pon tak pernah buat and tak pernah terfikir nak buat pon.
kikikiki

January 15, 2012 at 12:49 AM

@ayanuts

budak second year ni.
hihihi

January 15, 2012 at 12:50 AM

@Miss Nadya

eleh malu lettew org cakap dia hot.
hehehe

January 15, 2012 at 12:50 AM

@هانيم إرشاد

aah.
haha.
paper yang berwarna-warni.
kiki

January 15, 2012 at 12:51 AM

@hitamanis

tade lah lecturer pon.
p baca page owner kat atas tuh.
huhuhu
kat uniten je :)

January 15, 2012 at 12:49 PM

sungguh ! tak pernah pon buat macam tu. ;)


rajin gila p kaler bagai. mungkin dia ingat ada markah kecantikan lukisan kot. :)

January 15, 2012 at 2:41 PM

ahahaha..wana bg markah kesian ke?

sll camtu kan..suka buat bnda y x diminta..heee ;p..

kesian dia..

go go wana!usaha kuat lagi sambul on9 fb..ekeke

January 15, 2012 at 2:55 PM

@siti kektus

tulah pasal kan.
tapi nasib tidak menyebelahi dia.
kuang3 :P

January 15, 2012 at 2:55 PM

@Juliet_iRa~"

tulah tapi nak buat camne kan.
hehehe

January 17, 2012 at 12:00 AM

sama la kite~ masuk ofis bukak gmail terus bukak blog. hehehe

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal