Friday, January 13, 2012

Period dan Singa




kalau makan kek ni tak harammm kan?




aku period hari ni.
selalunya 2 hari nak period mood aku memang dah tak dapat dikawal dah.
asyik je lah nak mengamuk.
kalau takde salah pape pon aku tetap nak mengamuk.
yang selalu jadi mangsa adalah Akram.



tapi bulan ni aku pon tak pasti kenapa mood aku okey je.
takde nak marah2. takde nak mengamuk2.
smooth je.














sampai Akram mesej aku pagi tadi.



"Dah tu bila nak bertukar jadi singa. huahuahua. kan period selalu bertukar jadi singa. kahh kahh"





makin kurang ajar orang tue ni sekarang.


okbai.


                                                 
With Love : Syazwana Jamal :)


28 comments

January 13, 2012 at 1:25 PM

ngeeee~~ aummmmm! jd singa sebulan sekali..hik3

January 13, 2012 at 1:43 PM

singa dh lmbut hati kut? Alhamdullilah.. ahaha XD

January 13, 2012 at 2:35 PM

@laskar pelangi

hehehe
amboih :P

January 13, 2012 at 2:35 PM

@Miss Xyz

bulan ni je.
mungkin terkena sumpahan.
kuang3 :P

January 13, 2012 at 3:16 PM

comel kek tu tp aku pun x pasti haram ke x urmm

LOL btuka jd singa ktnye..ganas tu

aku kkdg je btuka hihi

January 13, 2012 at 3:24 PM

@Jue

aku selalu sangat.
tuh yang akram pelik tuh.
haha !

January 13, 2012 at 4:11 PM

apa lagi,dia mintak jadi singa kot. kasi aummm sama dia

January 13, 2012 at 4:24 PM

@Rozuan Ismail

tulah.
tunggu dia balik nanti jaga lah.
hahaha !

January 13, 2012 at 5:05 PM

eh eh,sama lak kt arni..hihi..

p/s: yui dh msukkan dear..

January 13, 2012 at 5:18 PM

;p


baguslah mood x swing..moga berkekalan begini..xdalah akram tensen hehe

January 13, 2012 at 5:21 PM

hahhaa..bertukarrrrr...aurmmmmmmmmmm ;p

tp btol la wana..kalo period asik nak mrh org je..ahaha

January 13, 2012 at 5:53 PM

same la kite. kalau time piyed je mesti nak marah2. aha. :D

January 13, 2012 at 6:00 PM

hahahaha..sabo jerk lee...

January 13, 2012 at 7:07 PM

nsb la kite ni lemah lmbot..
xde nk ngamok2 tym period..
hahakk

January 13, 2012 at 7:07 PM

eh sama lah...faktor umur kut syg..umur nk meningkat kot..

nad pun salu fikir knp asal period je marah2 en.boyfie..huhu..:)

p/s :: copy jerk icon tu semua..:)

January 13, 2012 at 7:59 PM

@nuyui a.k.a miss YUI

eh tersama lah pulak.
hihihi.

p/s : thank you dear :)

January 13, 2012 at 8:00 PM

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

haha.
mungkin kejap je ni.
:P

January 13, 2012 at 8:00 PM

@Juliet_iRa~"

beselah tuh.
PMS kan.
sahabat akrab wanita :P

January 13, 2012 at 8:01 PM

@starzieti

nak buat camne kan.
nama pon perempuan.
hihihi

January 13, 2012 at 8:01 PM

@hitamanis

wehuuuu
:P

January 13, 2012 at 8:01 PM

@Ezy Chiaki

amboi perahsan nye.
kah kah.
:P

January 13, 2012 at 8:02 PM

@Miss Nadya

kadang2 kesian kat dorang.
tapi kadang2 je lah.
hehehe

January 13, 2012 at 10:02 PM

kalau makan kek ni tak harammm kan?-terbaik ayat! hahahaha..

January 14, 2012 at 11:36 AM

hahahaha...apa susah. ko buang je la yang hijau tuuuuu...

ko betukar jadi singa. aku betugar jadi naga. hahahahaha..

mood ok je. mungkin hormon gembira melebihi hormon singa. =p

January 15, 2012 at 12:50 PM

bulan ni tak bertukar jd singa. bulan depan double lah tu singa nya. hehe :)

January 15, 2012 at 2:54 PM

@Sophie Al-Yahya

hahaha !
ayat mengarut :P

January 15, 2012 at 2:54 PM

@Hanie Dew

mungkin juga.
hipothesis anda diterima :D

January 15, 2012 at 2:54 PM

@siti kektus

boleh eh forward2?
kikiki

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal