Wednesday, October 12, 2011

Kisah Bini Orang Kaya II



                                                     

Semalam aku balik keje awal.
bukan senang woo nak balik keje awal.
kalau takde meeting kene panggil dengan bos (Professor) yang memang tak boleh tengok orang senang langsung.


so semalam 5.30pm dah sampai rumah. makan2 bersih2 diri lepak depan tb.
masa tengah layan Cinta Alysa Akram mesej.






Akram : Buat apa?

Aku : Tengok tb3. cerita ni best sikit. daripada cerita petang2 yang merepek tuh.

Akram : Geram betul dengan bini dia yang curang tuh. rasa nak pukul je.

Aku : Alah laki dia busy sangat kot. hua3

Akram : takde lah busy sangat. kat tempat keje punya pasal, kalau busy pon bukan buat ape, cari duit + tak pergi enjoy pon. baik je balik jugak rumah. wah nak dok umah je, berkepit tapi nak duit banyak, macam mana? haha (orang tue ni kalau dah up bebel memang panjang)

Aku : Haha. pepandai ah. berkepit tapi duit banyak. hehe

Akram : Wah3, kalau camtuh tokey kedai nombor ekor pon boleh lingkup, takde orang monitor, then pekerja songlap sikit2. takde untung, pastuh duit keluar. ha same je.

Aku : Yelah kalau lelaki asyik kerja je pastuh hari2 balik lambat malam2 boring lah bini. hehe

Akram : Alah, tapi isteri dia kerja jugak. anak2 ada dekat rumah, bukan takde anak2 pon, mean ade lah something boleh buat.

Aku : Fine. lelaki jugak nak menang. huhu

Akram : Takde lah. skandal sampai camtuh. huhu. macam takde benda lain nak buat lagi.





Bla bla bla.



orang tue ni kalau dah start membebel dekat aku kalau boleh sampai subuh nanti ceramah dia. Fine bagi je dia menang.


Wa tak kisah der yang penting lu cari duit banyak2 tiap2 bulan lu belanja wa makan sedap2 dengan sopink okey der.










Lu langsi wa off henpon enam puluh empat hari. kahhh !










okbai.



                                                   
With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

October 12, 2011 at 10:46 AM

hahaha taw takpe lelaki mmg cenggitu kot huhu

October 12, 2011 at 11:49 AM

@nazirah

lelaki kan.
hahaha :P

October 12, 2011 at 1:48 PM

dah namanya lelaki, mstila sokong lelaki hihi...tp mmg menyampahla tgk bini dia tu smlm..kesian bpk elysa..btw, tu mmg mak kandung elysa ke mak tiri?

October 13, 2011 at 12:10 PM

wahahahahahahahahahahhaa!! memang depa takkan pernah kalah .

October 13, 2011 at 1:58 PM

lelaki suka membebel kan??

keh3...

October 14, 2011 at 1:54 PM

tahniah!! baru konvo kan?

orang memang asyik nak menang je~ sabo je la

October 14, 2011 at 2:57 PM

@[sutera kasih]

mak kandung kot.
hehehe

October 14, 2011 at 2:58 PM

@Umie Artoqiemie

redha je lah kan.
heee

October 14, 2011 at 2:59 PM

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

sangat !
mengalahkan perempuan
:P

October 14, 2011 at 2:59 PM

@dhiera

thanks yang
:D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal