Saturday, July 2, 2011

Welcoming anak buah ku yang ke-tiga.




                           

actually dah 19 hari jugak lah baby baru ni lahir tapi sebab takde gambar nak upload so aku pon malas nak tulis. lagipon aku kat KL kakak aku kat Perlis. jauh sangat tuhh. lagipon dia punya eksited lain sikit masa dapat anak buah pertama dulu. sory lah baby ye nak buek camno hang lahir lambar sangat. hihi. ni pon gambar aku amik dengan adik ipar kakak aku.



Nama diberi Fatimah Zahraa binti Muhammad Faizie. panggil baby zara. dah macam nama baju dah pulak. takpe mana tahu dah besar nanti kawen dengan anak datok boleh shoping baju zara bebanyak eh baby. ahkak boleh tumpang sekaki. (bukan nak doa dah besar keje bagus2. kui kui)









hari tuh kakak aku meset aku. "Dik. mai lah datang Perlis lagi tengok baby. yang ni dapat hidung mancung. hehe"


dan lepas tuh puas jugak aku tatap gambar baby ni tapi tak jumpa pulak tang mana yang mancung tuh. huahuahua.










sekarang umur kakak aku 29. dulu dia cakap before 30 dia nak abeskan beranak so that after 30 dia fokus besarkan anak dia je. so tiga orang je lah akak aku bagi cucu dekat ibu ayah aku. aku ? of coz lah bagi satu team bola terus. kui kui. ko ingat aku kilang ? coii.



bawah kakak aku abang aku. umur dah 27 tapi macam taknak kawen je. silap2 aku yang kawen dulu nanti. abang aku single lagi oii ada sapa2 nak masuk minang tak ?




 Ba-Chakkk. :)






anak buah aku semua lahir2 rambut semua pakat nak terpacak je. tak kira lah lelaki ke perempuan ke semua okey. rambut mak bapak dia takde pulak yang terpacak.



anak buah pertama aku masa kecik. Aaisyah Humairah.
rambut pacak habes.




ni yang nombor dua. Faiq Umair.
rambut pacak jugak =____=




aku rasa dalam tiga orang ni Aaisyah yang paling comel. sebab tuh dah besar pon jadi cantik. *jeles.







anda-anda yang berhasrat nak memiliki rambut anak berpacak-pacak boleh contact kakak aku. nombor cari sendiri. kui kui.





Ada doodle baru lah dekat SINI




ok bai.


               


With Love : Syazwana Jamal :)


18 comments

July 2, 2011 at 4:27 PM

hahah! semua comeeeeeeeell. hagagagaga.<-- belum ada anak buah ngehngeh















serius ke ada tips bagi rambut terpacak? kawen dengan mamat gel rambut hagak2 jadi tak? haha

July 2, 2011 at 4:47 PM

anak buah i baru 2 orang. hahak.

July 2, 2011 at 5:59 PM

hoi subur akak kaw naa. haha congrats! sume mate sepet je time baby ak tengok. grr

July 2, 2011 at 6:58 PM

@bunbun

entah ek.
cuba awak try dulu.
keh keh keh.
:P

July 2, 2011 at 6:58 PM

@nishiyanisha

yeay menang.
:P

July 2, 2011 at 6:58 PM

@azie.azureEn

taw takpe.
dah macam salah baby dah
:P

July 2, 2011 at 8:11 PM

comelnyerr ank2 buah wana..rasa mau gomol2 je pipi baby tu..cute sgt..he..he..

July 2, 2011 at 9:14 PM

@ayanuts

saya pon geram dengan dorang ni.
hik hik :P

July 2, 2011 at 9:22 PM

wah rambut cacak2. i like !!

wah abg single? nk ngorat! haha

July 2, 2011 at 9:41 PM

@AesyaZealous

sila sila.
hik hik
:P

July 3, 2011 at 11:05 AM

wahhh. bestnye ade anak fruit! hehe~

July 3, 2011 at 11:52 AM

@ainihussin

hahaha comel okey anak fruit
:P

July 3, 2011 at 10:25 PM

comelnya anak2 buah awk dear..dh tiga ekk..bestnya !! :)

July 4, 2011 at 2:07 AM

hehehe
comel2
cam chinese lak muka diorang
mata sepet
comel2

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

July 4, 2011 at 1:54 PM

@[sutera kasih]

best2.
heeee ;)

July 4, 2011 at 1:54 PM

@Hans

taw takpe.
huhuhu :P

July 5, 2011 at 12:24 PM

belom ada anak buah lagi la. akak2 semua pakat2 tak kawen lagi. entah tahun bila la nak merasa ada anak buah ni. huhu

July 5, 2011 at 2:11 PM

@muhamadsufian89

hehehe sabo je lah nak buek camno
:P

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal