Saturday, March 3, 2012

Jatuh



                                          
Hari selasa hari tuh tak tahu lah ape malang sangat naseb aku ni ha.
tengah hari tuh masa jalan dekat U asyik je lah nak terjatuh.
tetiba masa nak balik kerja time turun tangga entah macam mana aku pon tak sure cane aku boleh terjatuh.
tetiba aku rasa macam kaki aku terlipat (terlipat tuh tak tahan) and tak stabil and terus terduduk and hempap kaki kanan aku.


hasilnya .....






tapi aku rasa ni semua gara2 student lelaki ramai sangat dekat situ.
jadi macam neves sikit.
terus nak control ayu.
kahhh kahhhh.
ayat macam nak tampa je.



masa jatuh tu rasa macam nak pitam je. so rest jap baru jalan balik.
sampai rumah dah bengkak gila.
terus housemate ajak pergi klinik.
dokter bagi ubat kurang bengkak, ubat sakit, ubat sapu dengan pembalut tuh.
okey lah sapu ubat tu sebab esoknya bengkak dia macam dah kurang sikit.
malam sebelum sakit dia pehhhhhhhhhh palat gila.



hari ni bengkak dah okey tapi bahagian lebam2 baru nak rasa sakit.
so kaki aku rasa lenguh gila.
tapi lenguh2 pon sempat lagi malam ni nak hayak Akram pergi downtown.
gigih sangat. hahahahaha !




aku memang patot consider pakai kasut flat je lepas ni.
haih pendek balik lah haku.


okbai.



                                                             
With Love : Syazwana Jamal :)


11 comments

March 3, 2012 at 9:52 AM

moga cpt sembuh :)

March 3, 2012 at 10:06 AM

@miss Fyqa
thank you :)

March 3, 2012 at 12:27 PM

alalaalala ciannya awk..tu la lenkal hati2 bejalan tu, control ayu sgt kan awk hehe

March 3, 2012 at 1:20 PM

aiyoooo! banyak berehat tau.jgn banyak berjalan plak...huuu~

March 3, 2012 at 5:10 PM

dah sakit kaki dok umah diam2 yer hehehe moga cepat sembuh yer sis!!

March 4, 2012 at 12:36 AM

hey! cepat sembuh tau.. jgn tangan plak kena nanti, tak boleh nak update blog plak.. :D

March 4, 2012 at 12:52 PM

wana!mmg sgt bengkak laa..msti pkai heelss ni..heee..

pasni pakai flat tau!take care get well soon..

btw, student lelaki tu tolong x?;p

March 4, 2012 at 6:49 PM

salam harim minggu..so camne sis?? kaki tu dah ok ke belum..still bengkak ke..???pasni hati2 yer..

March 4, 2012 at 8:58 PM

wanaa. sakitt ! saya penah rasaa..

March 4, 2012 at 11:11 PM

cepat sembuh yeee :)

March 5, 2012 at 8:32 PM

@saffiya_aleesya @ echa
dah tak bengkak tapi sakitnya still rasa lagi. huhuhu

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal