Thursday, March 8, 2012

Over.



                             
Semalam kan aku period.
selalunya kalau aku period memang mood takkan stabil.
lepas tuh period pain sampai rasa nak pengsan.
tapi semalam tak.
siap aku boleh pergi site, balik site pergi pos laju kat KL central sebab nak collect barang naik bas.
balik tuh boleh pergi pasar malam lagi jalan kaki dalam 10 minit.
tak rasa sakit langsung.



Sekali petang tuh Akram mesej aku.
dia baru bangun tido sebab kerja shift malam.
dia mengadu sakit perut.
aku tanya kenapa dia cakap tataw.
lepas tuh aku cakap lah maybe period pain aku pergi dekat dia kot sebab satu hari tuh aku tak rasa sakit langsung.
then dia reply "yela kan. takpe2"



itu je. tetiba nak emosi. tampar kang.
bila aku tanya dah siap nak pergi keje ke belum dia reply macam orang emosi.
alah macam orang period.
orang tak buat salah pon tetiba nak sentap.
bukan orang lain, aku jugak lah yang suka sentap tuh. hahahaha !
and now perangai tuh terkena kat Akram.



aku cakap lah dengan dia tak payah la nak emosi2.
tetiba dia reply "alah dia tuh kalau period selalu emosi takpe pulak kan"


okey fine. padan muka aku.
rasakan.



ngantuk gila hari ni.



aku bukak pesbuk aku up status cakap aku period tapi Akram yang emosi.
sekali ada sorang member aku ni reply "perlu ke bagi taw satu facebook kau period"
hahahaahahahah !


aku memang camni.
tak reti malu sikit.
dulu2 alah biasalah perempuan ni kalau period je segan nak cakap tak boleh solat dengan lelaki kan.
tapi aku rilek je.
alah biar lah dorang taw pon.
nanti bini dorang period jugak.



tapi paling best bila dah terlampau bohsan dalam kelas mulalah permainan keji.
tetiba nanti rasa tetek kene tampar.
ape lagi serangan balas lah.
keji sangat perangai.
tapi bila ingat2 balik tergelak aje.


okbai.



                                   
With Love : Syazwana Jamal :)


7 comments

March 8, 2012 at 4:26 PM

aduhhhh -_-" hehe

March 8, 2012 at 4:26 PM

Jangan terlampau selamber sangat ye (:

March 8, 2012 at 6:18 PM

org laki mmg ade mase2 die PMS pe..
kn kn..
ekeke..

March 8, 2012 at 9:49 PM

kehkehkeh, part last tu, kawan Lia kat sekolah dulu sangat suka lakukan..kehkehkeh, lawak sengal betul mereka tu..

March 9, 2012 at 12:39 AM

hahaha.....boleh nk tampar menampar cmtu,,tp jgn biar lelaki tgok...hehe..

perempuan period biasa la kn..

March 9, 2012 at 8:49 AM

aduh..mcm2..hihi.

March 12, 2012 at 3:10 PM

aku speechless hahaha
kenapa ko beritahu?!!hahahaha
tampar tetek?nak join! #tetibe haha

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal