Loading...

Friday, March 9, 2012

Orang Jawa nak balik kampung



                                 



hari ni pakai baju ala-ala jepun.
walaupon baju jepun muka tatappp jawa.
memang dah sebati.
cuma cakap jawa je tak reti.
kalaulah aku pandai cakap jawa kompem memang polis aim aku.
pendatang tanpa izin. wakakakaka !



petang ni nak balik awal sebab nak siap2 pergi TBS and balik Johor.
memula ingat macam nak amik cuti hari ni.
tapi adik aku yang kat matrik UIA tu exam pulak sampai pukul 3.
then ingat nak mintak cuti hari Isnin tapi mamat tuh ade kelas pulak.
aku suruh ponteng penakut.
gila keji perangai ajar adik ponteng kelas. hahaha !
alah matrik je pun :P



tapi nasib baik jugak haku tak cuti hari ni.
pagi2 je dapat claim.
masyukkkkkkkkk. keh keh keh.



dengar cerita En. Jamal merangkap bapak aku dah beli stok lauk banyak2 dalam freezer.
mesti mengalu-alukan kebalikan aku yang susah nak balik ni.
jauh dohh.
kalau rumah aku kat melaka memang tiap2 minggu aku dah balik.



kepada Kakak aku atau nama jawanya Suhaily Jamal yang selalu baca blog aku ni sila jangan jeles.
hahahahaha !


okbai.



                                                             
With Love : Syazwana Jamal :)


13 comments

March 9, 2012 at 10:14 AM

p lah balik =)hehe

March 9, 2012 at 10:32 AM

hihi,hati2 ya..

March 9, 2012 at 10:48 AM

akak pun jawa johor gak.. awk johor belah mana yer??

March 9, 2012 at 10:58 AM

@Rozuan Ismail
jangan jeles
:P

March 9, 2012 at 10:58 AM

@nuyui a.k.a miss YUI
thanks honey :)

March 9, 2012 at 10:58 AM

@mizzkechique
saya kota tinggi kak.
menghala ke mersing.
huhuhu

March 9, 2012 at 3:03 PM

muka jawap tetap comel.XD

March 9, 2012 at 4:03 PM

kekekeke..TBS tu team bas sekolah ke.
adik ko pelajar baik beb. jgn pesongkan dia. hahhaa

kem salam kat en.jamal dan isteri. masak lauk byk byk kirim kat aku & Jue. hahahha

March 9, 2012 at 6:48 PM

Bestnye balik kampung...

March 10, 2012 at 1:12 AM

amboiii..orang jawa..kirim salam orang kampung yekk..haha

March 10, 2012 at 7:43 AM

selamat balik kampung laa..
*nada jeles..

March 12, 2012 at 3:09 PM

br nak ckp mcm org jepun td hahahaha
pergh peti ais penuh mknan???arghhhh!!
#tutup telinga ngan mata skrg haha

March 14, 2012 at 12:22 AM

hee..sj je mendengkikan kakak ek!;p

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal