Loading...

Wednesday, April 4, 2012

Handbag.



                 
Aku dah beli handbag baru.
yehuuuu finally ada jugak handbag baru.
aku sendiri tak ingat bila last aku beli handbag.
nampak tak yang aku ni bukan kaki sopink. auwwwwwwww.
aku kaki makan je.
sebab makan adalah best !
dan gemuk pon best. okbai.





aku rasa last aku beli handbeg tahun lepas time study lagi.
itu pon beli online saje.
ada satu beg MAPLE yang aku suka pakai macam gambar atas tuh dah 4 tahun dah kot.
siap lagi dah terkopek-kopek kulit dia siap jatuh2 atas seluar lagi.
sadiss gila.
tapi tetap ku bawak berjalan jugak.
nampak tak sikap jimat cermat di situ. hewhewhew.






so last week alang2 ofismate aku nak pergi Alamanda aku pon decide nak cari handbag baru.
jalan-jalan last2 sangkut kat nose jugak.
tak tahu kenapa sekarang aku suka design tote camni.
dan yang penting besar.
senang aku nak masukkan semua barang dalam tuh.






masa nak beli beg ni aku mesej Akram.
sebab aku ni jarang lah beli beg harga jejak ratus ni.
beg aku semua pon lima puluh hengget saje.
kalau beli kat time square dapat lah doploh lima hengget.
sekali Akram cakap "beli je lah. ok la tu kan."


jadi tanpa membuang aku pon merembatnya.
ada diskaun 10% lagi.
cashier tu cakap beg aku last pieces kaler ni.
ade kaler coklat lagi satu tapi tak berkenan pulak aku.


Humaira cakap "amboi nak pergi Taman pertanian pon beli beg baru"
hahaha !



lepas ni entah bila pulak aku nak beli beg lagi sebab aku ni jenis pakai satu barang sampai lunyai barang tu baru lah reti nak tukar.
takdenya beli beg ikot kaler2 baju.
tapi lepas beli satu beg ni rasa nak beli lagi lah pulak.
nafsu nafsu.



aku plan nak beli pengukus kecik ni.
saje nak buat kek.
buat muffin ke.
nak beli oven rasa macam mahal lah pulak kan.
walaupon oven cikai baru 150 hengget.
tetap rasa mahal jugak. hahaha !



asyik2 buat triffle je.
nak jugak feeling2 buat kek.
jeles betul tengok orang baking2 kek ni.
lagipon next month besday Akram.
macam comel lah pulak baking kek untuk dia.
haha ! tampa kang.



okbai.


                                           
With Love : Syazwana Jamal :)


14 comments

April 4, 2012 at 9:37 AM

lama dh xbeli beg ni..ok2.. xnk terpengaruh..hihi.

April 4, 2012 at 9:38 AM

Shiema pon jarang beli handbag. Tak suka (:

April 4, 2012 at 10:51 AM

as pun jarang beli handbag.bukan jarang lah.. jarang..jarang.. haha..

sebab as bukan pandai pilih handbag dan as lebih suka pakai bagpack. :D

April 4, 2012 at 10:57 AM

cantek.. hurmm, btl la..dh lm xbeli enbeg ni.. hahaha

April 4, 2012 at 11:38 AM

pompuan suka kan beg yang ada riben. nampak feminin

April 4, 2012 at 1:11 PM

dah lame gile takde handbag. main pegang purse kat tgn je. huhu :P

selamat buat kek. buat sedap sedap ehh :)

April 4, 2012 at 1:41 PM

sama la kite wana.. jarang beli beg. pergi keje pun bawa beg lunyai. itu pun beg yang nenek beli dekat bandung 2 tahun lepas~

April 4, 2012 at 2:33 PM

akak sama cam awak..pakai brg smpi lunyai br beli baru..


tp kan handbeg kalau yg rege bawah ratus misti x tahan lama..nyampah

April 4, 2012 at 6:06 PM

cantik laa bag awak..saya suka ;-)

April 4, 2012 at 6:42 PM

perghhhh...ratus2 tu....suka la kan dapat melaram beg baru...hehehe..

April 5, 2012 at 12:42 AM

wehhh gile cantek beg tuhhhh! *jeles*

April 5, 2012 at 3:02 PM

ungtunglaaaahh ada beg noseeeee. HAHA

April 5, 2012 at 10:00 PM

eh hari tu u kata nak belikan i. xde pon.. haha :P

perghhh i pun dah lama gila tak shopping beg. it is all because my dad cakap " kalau kau beli beg lagi ayah bakar beg ka yg lama2 tu"

haha :)

April 9, 2012 at 11:05 AM

cantikla beg baru..nose tuuuuu :)

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal